Santiago en het Wijngebied

Het midden van Chili is een divers gebied. Hier vindt u stadse drukte in de hoofdstad Santiago en geniet u van de rust in de wijngaarden en aan de kust.

Santiago is een bruisende metropool‚ maar het Andesgebergte op de achtergrond en de parken in de stad zorgen voor rust in de chaos. Het centrum is een combinatie van koloniale panden‚ barokke kerken en moderne wolkenkrabbers; bijzonder interessant is het Museo de Arte Precolumbino waar kunst van de Maya's‚ Inca's en andere precolumbiaanse volkeren tentoongesteld wordt. Langs de statige boulevards vindt u veel winkels en restaurants. De mix tussen het moderne en historische Chili wordt nergens zo goed duidelijk als in Santiago.

Rondom de hoofdstad Santiago vindt u op de glooiende heuvels de mooiste wijngebieden van Chili. Chili is één van de weinige wijnlanden waar de druiven nooit zijn geteisterd door ziektes of schimmels‚ waardoor er een zuiver druivenras is behouden. Steeds meer wijnboerderijen openen hun deuren voor geïnteresseerden en verzorgen rondleidingen. Ook de omringende natuur‚ dorpjes en bergen in dit gebied zijn een bezoekje waard.

Reizen Activiteiten
 • Geniet 21 dagen in luxe van de veelzijdigheid die Chili te bieden heeft. U verblijft in exclusieve accommodaties terwijl u kennismaakt met de uithoeken van Chili.
  Nu vanaf € 13.925 p.p.
 • Deze reis is de ultieme wijnreis die u langs de meest bijzondere en exclusieve wijngaarden van Chili voert. Uw reis begint in hoofdstad Santiago, vervolgens gaat u op ontdekking langs de meest schilderachtige valleien, op zoek naar de meest onovertroffen wijnen.
  Nu vanaf € 5.995 p.p.
 • Geniet van de prachtige natuur die zuidelijk Chili u te bieden heeft. Het Merengebied en Torres del Paine zijn pareltjes waar het hart van natuurliefhebbers sneller van gaat kloppen.
  Nu vanaf € 4.595 p.p.
 • Spiegelgladde, blauwe meren, indrukwekkende gletsjers, de droge Atacama woestijn en de wijnstreek. Maak kennis met de prachtige natuur van Chili en Argentinië.
  Nu vanaf € 12.125 p.p.
 • Het noorden van Chili herbergt vele verrassingen. Een woestijn met zoutmeren en geisers, spookstadjes, archeologische vondsten en het prachtige Lauca National Park.
  Nu vanaf € 4.845 p.p.
 • Tijdens een kookworkshop bezoekt u eerst de oude Providencia Market. Hier leert u meer over de bijzondere ingrediënten van de Chileense keuken. Met deze ingrediënten gaat u zelf aan de slag. Onder leiding van een ervaren chef leert u de gerechten te bereiden...
 • onze specialisten
  Corine den Hartog, Latijns-Amerika, Canada en Amerika specialist. U bereikt Corine op nr. 073 - 548 20 60.
  Corine den Hartog
  Expertise: Guatemala, Belize, Argentinië, Bolivia, Brazilië, Chili, Colombia, Ecuador, Galápagoseilanden, Nicaragua, Peru, Madagascar, Canada & de Verenigde Staten.
 • onze specialisten
  Sabrina Iriks, Latijns-Amerika en Noordpoolgebied specialist. U bereikt Sabrina op nr. 073 - 548 20 60.
  Sabrina Iriks
  Expertise: Argentinië, Brazilië, Chili, Cuba, Bolivia, Peru, Ecuador & Galápagos, Mexico, Groenland, Spitsbergen, Antarctica & sub-antarctische gebieden & luxe cruises.