Ontdek de Seychellen

Het zachte witte zand kriebelt tussen uw tenen en de tropische vogels zeilen over uw hoofd wanneer u over de prachtige stranden loopt. De wind fluistert zachtjes in de kokospalmen terwijl de golven ruisend hun verhaal vertellen. Aan de hemel is geen wolkje te bespeuren en op het strand ziet u prachtige gevormde rotsen aan de azuurblauwe zee; dit kunnen alleen de Seychellen zijn‚ de smaragden van de Indische Oceaan.

Als stipjes in de Indian Ocean liggen aan de oostzijde van het Afrikaanse continent ongeveer 115 eilanden verspreid. Tezamen vormen zij de bekende eilandengroep de Seychellen. Ongerepte eilanden waar u het ware ‘bounty’ gevoel zult ontdekken. De stranden en mooie natuur hebben vele reizigers voor u, doen geloven het paradijs gevonden te hebben.

Wanneer u naar de Seychellen afreist ontdekt u dat de combinatie van parelwitte stranden, azuurblauw water en een ongekende rust echt bestaat. Verder is de eilandengroep het domein van de natuur. Hier leven duizenden vogels in alle soorten en maten. Schildpadden leggen hun eieren in het warme zachte zand van het strand op de Seychellen en waggelen op hun gemak terug naar de zee. Op zoek naar nog meer natuurschoon tijdens uw Seychellen vakantie? Ook onder water treft u prachtige verrassingen aan. Kleurrijke koralen bieden hier het huis voor scholen vissen en andere diepzeeorganismen. De geweldige stranden die al als decor voor ontelbare films en reclames hebben gefungeerd‚ zijn een favoriete bestemming voor een romantische vakantie of huwelijksreis.

Wilt u meer weten over onvergetelijke, exclusieve Seychellen reizen? U bent van harte welkom op ons kantoor in ‘s-Hertogenbosch, maar onze specialisten bezoeken u net zo graag bij u thuis om uw reiswensen door te nemen.

VRAAG OFFERTE AAN
Denis Private Island Aerial

Denis Private Island

Fanatieke duikers en snorkelliefhebbers kunnen hun hart ophalen gedurende een verblijf op Denis Island. Dit koraaleiland ligt op 95 kilometer ten noorden van het hoofdeiland Mahe. Op het noordelijke puntje van het eiland vindt u Denis Island Lodge, de enige verblijfsmogelijkheid ...

North Island

Het North Island Resort van The Luxury Collection bevindt zich op het gelijknamige privé eiland ten noorden van Mahé. Waan u in een paradijs met witte zandstranden, granieten rotsen, palmbomen en turquoise wateren. Uw villa is omringd door tropische natuur, beschikt over een eige...

North Island Beachfront Villa Palm Plunge Pool Forrest

ONZE SPECIALISTEN

Sabrina Iriks Reisspecialist

Sabrina Iriks

Latijns-Amerika en Poolgebieden specialist.


Telefoonnummer: 073 - 548 20 60
E-mail: s.iriks@experiencetravel.nl

Desire Schaper Reisspecialist

Desiré Schapers

Noord-Amerika, Caribbean, Azië en Europa specialist.


Telefoonnummer: 073 - 548 20 62
E-mail: d.schapers@experiencetravel.nl

Kirsten Vluggen Reisspecialist

Kirsten Vluggen

Azië, Amerika en Europa specialist.


Telefoonnummer: 073 - 548 20 62
E-mail: k.vluggen@experiencetravel.nl

Katrijn Berends Reisspecialist

Katrijn Berends

Noordpool, Afrika en Indische Oceaan specialist.


Telefoonnummer: 073 - 548 20 60
E-mail: k.berends@experiencetravel.nl

Corine den Hartog Reisspecialist

Corine den Hartog

Latijns-Amerika, Canada, Amerika en Nieuw-Zeeland specialist.


Telefoonnummer: 073 - 548 20 60
E-mail: c.denhartog@experiencetravel.nl

Dionne van Vugt Reisspecialist

Dionne van Vugt

Caribbean, Azië, Afrika, Australië, Nieuw-Zeeland en Pacific specialist.


Telefoonnummer: 073 - 548 20 60
E-mail: d.vanvugt@experiencetravel.nl

Reisspecialist Juliet

Juliet van Huuksloot

Latijns-Amerika & Midden-Amerika Specialist.


Telefoonnummer: 073 - 548 20 60
E-mail: j.vanhuuksloot@experiencetravel.nl

Reisspecialist Natasja

Natasja van Eldik

Caribbean & Afrika specialist.


Telefoonnummer: 073 - 548 20 60
E-mail: n.vaneldik@experiencetravel.nl

Reisspecialist Manon

Manon Schuurmans

Caribbean, Noord-Amerika, Afrika, Lapland en Dubai Specialist.


Telefoonnummer: 073 - 548 20 60
E-mail: m.schuurmans@experiencetravel.nl

Seychellen reizen op maat

Seychellen reizen

Als stipjes liggen ze verspreid in de Indische Oceaan: de Seychellen. Het is een van de plekken op aarde waaraan Moeder Natuur extra aandacht lijkt te hebben besteed. Naar de Seychellen reizen betekent verblijven in bijzondere accommodaties. Een overnachting in een charmant hotel, vrijstaande bungalow of villa gebouwd in oud-koloniale Franse stijl, waar u kunt genieten van oosterse massages of een schoonheidsbehandeling is een van de mogelijkheden. Daarnaast kunt u op de paradijselijke Seychellen optimaal genieten in één van de stijlvolle resorts. In deze resorts zult u niets te kort komen. Wanneer u naar de Seychellen reist wilt u de diversiteit van de eilanden uiteraard optimaal beleven. Island hopping is het antwoord. Aan boord van een catamaran vaart u door de Seychellen, genietend van de overvloedige natuur en een fantastisch panoramisch uitzicht op het turkooizen water en de prachtige eilanden. Op deze manier leert u de Seychellen op een wel heel bijzondere manier kennen.

Reistips Seychellen

Naar de Seychellen reizen betekent kennismaken met een onaards mooi landschap met bountystranden en opvallende rotsformaties. Om nog maar te zwijgen over de inheemse flora en fauna. Sommige soorten zijn zo uniek dat ze een eigen leven zijn gaan leiden. Zoals de legendarische coco de mer, een kokospalmsoort die alleen in het woud op het eiland Praslin groeit. Ook leven er op de Seychellen verschillende soorten schildpadden. U kunt de reuzenschildpad zomaar tijdens een wandeling in de tuin van uw resort tegen komen. Of misschien bent u wel getuige van het unieke moment, wanneer een zeeschildpad haar eieren aan land legt. De adembenemende onderwaterwereld mag zeker niet overgeslagen worden wanneer u naar de Seychellen reist. Snorkelen en duiken zijn dé manieren om de koraalriffen met al hun inwoners te aanschouwen. Altijd al eens willen snorkelen met walvishaaien? In augustus en tussen oktober en januari heeft u deze kans op de Seychellen. Zwemmen met deze imposante dieren is een onvergetelijk avontuur.