Ontdek Bolivia

Culturen die op mysterieuze wijze ontstaan en weer verdwenen zijn. Ruige landschappen hoog in de Andes, die gemaakt lijken om als decor voor een science-fiction film te dienen. Bolivia is een tikkeltje surrealistisch, maar o zo mooi.

Het landschap van Bolivia is doordrongen van een vleugje poëzie. De weidse, onaangetaste vlaktes zijn intrigerend in hun schoonheid, en hebben iets ongrijpbaars. El Salar de Uyuni, de op een na grootste zoutvlakte ter wereld, lijkt haast verzonnen door een kunstenaar met een minimalistische visie. De barsten in de witte vlakte tekenen een fotogeniek patroon af op de zoutbedding, tegen een achtergrond van blauwe lucht. Maar u vindt er ook de immense hoogvlakte van de Andes, de altiplano, het begin van het Amazone regenwoud in het oosten, en het Titicacameer op de grens met Peru. Daartussen ontvouwt zich een lappendeken van cultuurtradities van de Quichua, Aymará en Guaraní indianen. Bolivia reizen laten u een uniek stukje Latijns-Amerika ontdekken.

Wilt u meer weten over onvergetelijke, exclusieve Bolivia reizen op maat? U bent van harte welkom op ons kantoor in ‘s-Hertogenbosch, maar onze specialisten bezoeken u net zo graag bij u thuis om uw reiswensen door te nemen.

VRAAG OFFERTE AAN

Luna Salada

Hotel Luna Salada is volledig gemaakt van het materiaal uit de omgeving, namelijk zout! Een bijzondere ervaring dus om in dit hotel te verblijven. Daarnaast vormt het een prima uitvalsbasis om de zoutvlaktes te verkennen. De kamers zijn knus ingericht met vrolijke kleurtinten en ...

Titilaka Boutique Lodge

Titilaka Lodge ligt op een unieke locatie op een privé-schiereiland met uitzicht over het reusachtige Titicacameer. Geniet van alle rust in dit prachtige gebied. Deze exclusieve accommodatie heeft slechts 18 luxe suites, welke beschikken over alle moderne faciliteiten. Vanuit enk...

ONZE SPECIALISTEN

Sabrina Iriks Reisspecialist

Sabrina Iriks

Latijns-Amerika en Poolgebieden specialist.


Telefoonnummer: 073 - 548 20 60
E-mail: s.iriks@experiencetravel.nl

Desire Schaper Reisspecialist

Desiré Schapers

Noord-Amerika, Caribbean, Azië en Europa specialist.


Telefoonnummer: 073 - 548 20 62
E-mail: d.schapers@experiencetravel.nl

Kirsten Vluggen Reisspecialist

Kirsten Vluggen

Azië, Amerika en Europa specialist.


Telefoonnummer: 073 - 548 20 62
E-mail: k.vluggen@experiencetravel.nl

Katrijn Berends Reisspecialist

Katrijn Berends

Noordpool, Afrika en Indische Oceaan specialist.


Telefoonnummer: 073 - 548 20 60
E-mail: k.berends@experiencetravel.nl

Corine den Hartog Reisspecialist

Corine den Hartog

Latijns-Amerika, Canada, Amerika en Nieuw-Zeeland specialist.


Telefoonnummer: 073 - 548 20 60
E-mail: c.denhartog@experiencetravel.nl

Dionne van Vugt Reisspecialist

Dionne van Vugt

Caribbean, Azië, Afrika, Australië, Nieuw-Zeeland en Pacific specialist.


Telefoonnummer: 073 - 548 20 60
E-mail: d.vanvugt@experiencetravel.nl

Reisspecialist Juliet

Juliet van Huuksloot

Latijns-Amerika & Midden-Amerika Specialist.


Telefoonnummer: 073 - 548 20 60
E-mail: j.vanhuuksloot@experiencetravel.nl

Reisspecialist Natasja

Natasja van Eldik

Caribbean & Afrika specialist.


Telefoonnummer: 073 - 548 20 60
E-mail: n.vaneldik@experiencetravel.nl

Reisspecialist Manon

Manon Schuurmans

Caribbean, Noord-Amerika, Afrika, Lapland en Dubai Specialist.


Telefoonnummer: 073 - 548 20 60
E-mail: m.schuurmans@experiencetravel.nl

Bolivia reizen op maat

Bolivia reizen

Bolivia reizen doen u van de ene bijzondere ervaring in de andere vallen. U vindt er mooie koloniale steden, zoals Sucre en Potosí – beide door Unesco uitgeroepen tot Werelderfgoed –,  mineraalrijke lagunes waar duizenden flamingo’s foerageren, opgedroogde zoutmeren, een eiland begroeid met reuzencactussen en het bekende Titicacameer. Zo gevarieerd als Bolivia is, zo verschillend zijn ook de hotels. Van eigentijdse hotels in La Paz tot accommodaties ingericht in lokale stijl en zelfs hotels die geheel zijn opgebouwd uit zout! Wilt u naar Bolivia reizen? Onze reisadviseurs geven u graag persoonlijk advies en ontwerpen een maatwerkreis die tot in de details aan uw wensen voldoet. 

Reistips Bolivia 

Rondom Uyuni kunt u behalve de beroemde zoutvlakte diverse andere bezienswaardigheden aandoen. Zo zijn bij het dorpje Coquesa, in een grot aan de voet van de Tunupavulkaan, mummierestanten te vinden van meer dan duizend jaar oud. Een activiteit die iets bijzonders aan Bolivia reizen toevoegt is een zeiltocht per catamaran over het Titicacameer naar Isla del Sol. Het wordt door de lokale bevolking als heilige plek beschouwd en is volgens de Inca mythologie de geboorteplek van de Zon. Bolivia reizen kunnen perfect gecombineerd worden met een bezoek aan buurland Peru. Zo kunt u een zeer gevarieerde, onvergetelijke reis beleven. Wij ontwerpen graag een reisvoorstel op maat voor u.