Ontdek India

India is een unieke bestemming om naartoe te reizen. U treedt binnen in een wereld van rijkversierde tempels‚ kleurrijke festivals en besneeuwde bergtoppen. Tijdens uw reis zult u versteld staan hoe tolerant en gastvrij de bevolking is. De indrukwekkende cultuur gecombineerd met prachtige natuurparken en unieke verblijfsmogelijkheden maken India tot een ongewoon mooie reisbestemming. India is een land met een verbazingwekkende mix van landschappen en culturele tradities. Een reis door deze fascinerende bestemming zal, nadat u dit land hebt verlaten, nog lang in uw geheugen achterblijven.

De levendige steden in India vormen een sterk contrast met het rustige platteland en de wildernis. In een groot aantal nationale parken kunt u tijdens een safari per jeep op zoek gaan naar de Aziatische neushoorn en de met uitsterven bedreigde tijger. Ook strandliefhebbers komen niets te kort in India. Reizen door dit boeiende land vraagt om een flexibele instelling. Als u hiervoor open staat zult u onderweg zeker getroffen worden door ‘Incredible India’.

Wilt u meer weten over onvergetelijke, exclusieve India reizen? U bent van harte welkom op ons kantoor in ‘s-Hertogenbosch, maar onze specialisten bezoeken u net zo graag bij u thuis om uw reiswensen door te nemen.

VRAAG OFFERTE AAN
Evolve Back Kamalapura Palace - Overzicht - India

Evolve Back Kamalapura Palace

Reis terug in de tijd naar de glorieuze dagen van het Vijayanagara-rijk dat dateert uit de 14e eeuw. Hampi was in vroegere tijden het grootste en machtigste koninkrijk. Evolve Back Kamalapura Palace Hampi ligt op slechts 4 kilometer verwijderd van dit UNESCO-werelderfgoed en is o...

Suján Jawai Leopard Camp

Dit prachtige tentenkamp, onderdeel van Relais & Chateaux, ligt op het platteland van Rajasthan. Het kamp bestaat uit tien zeer comfortabel ingerichte tenten die allemaal voorzien zijn van privéfaciliteiten en een eigen buitendek. De Royal Tented Suite heeft zelfs een privé d...

ONZE SPECIALISTEN

Sabrina Iriks Reisspecialist

Sabrina Iriks

Latijns-Amerika en Poolgebieden specialist.


Telefoonnummer: 073 - 548 20 60
E-mail: s.iriks@experiencetravel.nl

Desire Schaper Reisspecialist

Desiré Schapers

Noord-Amerika, Caribbean, Azië en Europa specialist.


Telefoonnummer: 073 - 548 20 62
E-mail: d.schapers@experiencetravel.nl

Kirsten Vluggen Reisspecialist

Kirsten Vluggen

Azië, Amerika en Europa specialist.


Telefoonnummer: 073 - 548 20 62
E-mail: k.vluggen@experiencetravel.nl

Katrijn Berends Reisspecialist

Katrijn Berends

Noordpool, Afrika en Indische Oceaan specialist.


Telefoonnummer: 073 - 548 20 60
E-mail: k.berends@experiencetravel.nl

Corine den Hartog Reisspecialist

Corine den Hartog

Latijns-Amerika, Canada, Amerika en Nieuw-Zeeland specialist.


Telefoonnummer: 073 - 548 20 60
E-mail: c.denhartog@experiencetravel.nl

Dionne van Vugt Reisspecialist

Dionne van Vugt

Caribbean, Azië, Afrika, Australië, Nieuw-Zeeland en Pacific specialist.


Telefoonnummer: 073 - 548 20 60
E-mail: d.vanvugt@experiencetravel.nl

Reisspecialist Juliet

Juliet van Huuksloot

Latijns-Amerika & Midden-Amerika Specialist.


Telefoonnummer: 073 - 548 20 60
E-mail: j.vanhuuksloot@experiencetravel.nl

Reisspecialist Natasja

Natasja van Eldik

Caribbean & Afrika specialist.


Telefoonnummer: 073 - 548 20 60
E-mail: n.vaneldik@experiencetravel.nl

Reisspecialist Manon

Manon Schuurmans

Caribbean, Noord-Amerika, Afrika, Lapland en Dubai Specialist.


Telefoonnummer: 073 - 548 20 60
E-mail: m.schuurmans@experiencetravel.nl

India reizen op maat

India reizen

Naar India reizen betekent kennismaken met een ongekend mooie natuur en interessante cultuur. Maar uw India reis wordt nog mooier dankzij de unieke overnachtingsmogelijkheden die het land herbergt. Zo is overnachten in een comfortabele tent op een bijzondere locatie midden in de natuur zeer indrukwekkend. Hier geniet u in alle rust van een prachtige zonsondergang in de woestijn of op de rivier. Wanneer u naar India reist en een safari maakt in een van de schitterende natuurparken dan is wegdromen in een safari lodge een mooie aanvulling. De lodges vormen de perfecte uitvalsbasis om het grondgebied van bijvoorbeeld de majestueuze Bengaalse tijger te verkennen of andere wilde dieren, klein en groot, te spotten. Tijdens onze India reizen wordt u rondgereden als een vorst. U reist met privévervoer, onder begeleiding van een Engelssprekende gids en ontdekt alle hoogtepunten van India. Maar u kunt hier ook overnachten in prachtige paleizen als een echte Maharadja. Vooral in de deelstaat Rajasthan zijn de sprookjesachtige forten nog alom aanwezig. Om te voorkomen dat deze in verval zouden raken zijn een aantal omgetoverd tot luxueuze paleishotels. Een verblijf in deze schitterde accommodaties is als een sprookje van 1001 nacht.    

Reistips India

Naar India reizen houdt in dat u kennismaakt met een van de meest veelzijdige landen op aarde. In het noorden vindt u woestijn en de glooiende Aravalli heuvels, waar de forten en paleizen van de Rajputs het landschap domineren. Op de lagere heuvels liggen koloniale bergstations, waar Indiërs al eeuwen hun toevlucht zoeken tijdens de hete zomers. En in de vruchtbare dalen strekken enorme theeplantages zich uit, waar de ‘champagne van het oosten’ wordt verbouwd. Een bezienswaardigheid die absoluut niet mag ontbreken wanneer u naar India reist is de Taj Mahal. Dit grafmonument werd in de 17e eeuw door keizer Shah Jahan gebouwd voor zijn overleden vrouw Mumtaz Mahal. Het gebouw is één van de moderne zeven wereldwonderen. De Taj Mahal werd ooit als woonhuis gebruikt door keizers en tegenwoordig is het deels opengesteld voor publiek. India heeft een reputatie op culinair gebied. U kunt kennismaken met exotische ingrediënten en geurende gerechten bereid met smakelijke kruiden en specerijen. Verder kunt u tijdens een India reis fietsen door Delhi, wandelen over het Indische platteland of oog in oog komen te staan met de indrukwekkende dierenwereld van India. Geniet van alle heerlijkheden die dit land u te bieden heeft.