Thailand - Monniken - Tempel

Ontdek Thailand

Exotisch en tropisch, beschaafd en historisch. Dat is Thailand in een notendop. Thailand lijkt omringd met een gouden gloed, afkomstig van haar gouden, glinsterende tempels. Thailand wordt daarnaast liefkozend het ‘land van de glimlach’ genoemd. De gastvrije bevolking heet u namelijk van harte welkom.

Door de jaren heen is Thailand met exclusieve hotels en resorts aan de parelwitte stranden uitgegroeid tot tropische strandbestemming van wereldformaat. Maar naast de stranden heeft Thailand nog veel meer te bieden. Het bruisende Bangkok bijvoorbeeld, waar de chaos alleen verstomt in de serene tempels en op de rustige waterwegen die zich een weg banen door het hart van de metropool. De bezienswaardigheden variëren hier voorts van het Koninklijke Paleis en de schitterende Emerald Buddha in Wat Pho tot de miljoenen vrolijke bloemen op de bloemenmarkt en de in oranje gewaden gehulde monniken. Maar ook wanneer u niet gericht op zoek gaat, wacht u op iedere straathoek van Bangkok een verrassing. Meer dan eens zal dit ook een culinair hoogstandje zijn, want de streetfood gerechtjes zijn hier verrukkelijk. 

Tijdens het reizen door het bergachtige noorden van Thailand kunt u bergstammen ontmoeten die nog leven volgens eeuwenoude tradities in houten dorpen. Wanneer u historische steden als Chiang Mai en Sukhothai bezoekt, waant u zich even in het roemrijke verleden van Noord-Thailand. Qua natuur stelt Thailand evenmin teleur. Uitgestrekte rijstvelden en groene theeplantages liggen verspreid over de glooiende heuvels en imposante bergen, maar ook het dichtbegroeide regenwoud van Khao Sok National Park zal u beslist bekoren. 

Tevens is Thailand de perfecte bestemming om te eilandhoppen met keuze uit maar liefst zes eilandengroepen. Geniet aan het bounty strand van Koh Samui of bewonder de prachtige Portugese architectuur op Phuket. De keuze is reuze!

Wilt u meer weten over onvergetelijke, exclusieve reizen op maat naar Thailand? U bent van harte welkom op ons kantoor in ‘s-Hertogenbosch, maar onze specialisten bezoeken u net zo graag bij u thuis om uw reiswensen door te nemen.

VRAAG OFFERTE AAN

The Peninsula Bangkok

The Peninsula Bangkok ligt aan de oevers van de Chao Phraya Rivier. Met de gratis veerboot (een traditionele ‘rice barge’) bent u in vijf minuten bij het Skytrainstation Saphan Taksin aan de overkant van de rivier. Dankzij deze locatie heeft u vanuit uw kamer een prachtig uitzich...

Six Senses Koh Yao Noi

Omgeven door weelderige groene bossen en de spectaculaire Phang Nga Bay ligt het Six Senses Yao Noi resort. Een eigen villa omgeven door tropische planten met privézwembad geeft het ultieme gevoel van privacy. De paradijselijke villa's liggen hoger tegen een bergwand aan zodat u ...

Six Senses Koh Yao Noi - Thailand - Voorkant Zwembad Villa

ONZE SPECIALISTEN

Sabrina Iriks Reisspecialist

Sabrina Iriks

Latijns-Amerika en Poolgebieden specialist.


Telefoonnummer: 073 - 548 20 60
E-mail: s.iriks@experiencetravel.nl

Desire Schaper Reisspecialist

Desiré Schapers

Noord-Amerika, Caribbean, Azië en Europa specialist.


Telefoonnummer: 073 - 548 20 62
E-mail: d.schapers@experiencetravel.nl

Kirsten Vluggen Reisspecialist

Kirsten Vluggen

Azië, Amerika en Europa specialist.


Telefoonnummer: 073 - 548 20 62
E-mail: k.vluggen@experiencetravel.nl

Katrijn Berends Reisspecialist

Katrijn Berends

Noordpool, Afrika en Indische Oceaan specialist.


Telefoonnummer: 073 - 548 20 60
E-mail: k.berends@experiencetravel.nl

Corine den Hartog Reisspecialist

Corine den Hartog

Latijns-Amerika, Canada, Amerika en Nieuw-Zeeland specialist.


Telefoonnummer: 073 - 548 20 60
E-mail: c.denhartog@experiencetravel.nl

Dionne van Vugt Reisspecialist

Dionne van Vugt

Caribbean, Azië, Afrika, Australië, Nieuw-Zeeland en Pacific specialist.


Telefoonnummer: 073 - 548 20 60
E-mail: d.vanvugt@experiencetravel.nl

Reisspecialist Juliet

Juliet van Huuksloot

Latijns-Amerika & Midden-Amerika Specialist.


Telefoonnummer: 073 - 548 20 60
E-mail: j.vanhuuksloot@experiencetravel.nl

Reisspecialist Natasja

Natasja van Eldik

Caribbean & Afrika specialist.


Telefoonnummer: 073 - 548 20 60
E-mail: n.vaneldik@experiencetravel.nl

Reisspecialist Manon

Manon Schuurmans

Caribbean, Noord-Amerika, Afrika, Lapland en Dubai Specialist.


Telefoonnummer: 073 - 548 20 60
E-mail: m.schuurmans@experiencetravel.nl

Rondreis Thailand op maat

Rondreis Thailand

Tijdens een rondreis door Thailand heeft u de mogelijkheid om in unieke en luxe accommodaties te overnachten. U kunt hier midden in de jungle wegdromen in luxe tentenkampen, terwijl u omgeven wordt door olifanten in opvangen die weer worden voorbereid om terug te keren in het wild. Een unieke overnachtingsmogelijkheid waar niet veel mensen u zijn voorgegaan. Daarnaast kunt u tijdens een rondreis door Thailand als een echte Robinson Crusoe in stijl overnachten op de verschillende eilandparadijsjes. U overnacht in exclusieve accommodaties die u het gevoel geven dat u het eiland voor uzelf heeft. Of u kiest ervoor om te overnachten in schitterende hotels in de grote steden, waar u niet eens doorheeft dat u in een wereldstad verblijft. Hier kunt u zich in alle rust terugtrekken nadat u een leuke dag heeft gehad in de drukte van een stad.

Reistips Thailand

Thailand is het land van de vele ontdekkingen. Hierbij kunt u denken aan de adembenemende stranden in het zuiden, de bergen en bergvolkeren in het noorden en de unieke cultuur door het gehele land. Tijdens een rondreis door Thailand komt u ogen en oren tekort. Maak bijvoorbeeld kennis met het verleden in Sukhothai, een ruïnestad uit de dertiende eeuw. Dit was de eerste hoofdstad van het land en staat nu op de Werelderfgoedlijst van UNESCO. Een ervaring die u niet snel zult vergeten. Ook is het centrale Thaise laagland een aanrader om tijdens uw rondreis door Thailand te bezoeken. Hier kunt het dagelijks leven van de Thai aanschouwen. Ontdek hoe zij over hun rijstvelden waken en hoe zij hun teelt binnenhalen en verwerken. Kom en aanschouw de mogelijkheden van dit bijzondere land!