Chili reizen

Van een woestijn waar nog nooit een druppel regen is gemeten tot gletsjers en ijsschotsen: Chili is het land van uitersten. Van noord naar zuid is het land maar liefst 4.300 kilometer lang‚ wat zorgt voor enorme geografische contrasten. Een reis door dit land levert gegarandeerd een grote variatie aan fascinerende ervaringen op.

Chili heeft veel te bieden: een bezoek aan het fameuze Paaseiland met zijn gigantische beelden en pure natuur op het Robinson Crusoë eiland. In het noorden van het land ligt de droge Atacamawoestijn‚ in het midden van het land liggen de vruchtbare wijngaarden‚ de hoofdstad Santiago en is het goed toeven in een van de badplaatsjes. Verder naar het zuiden is het nationale park Torres del Paine met zijn spectaculaire gletsjers en fjorden een hoogtepunt. Chili is een van de veiligste landen van Latijns-Amerika en is in sociaal en economisch opzicht goed ontwikkeld. Dit alles maakt Chili een uitermate geschikt land voor zowel de avontuurlijk als de minder avontuurlijk ingestelde reiziger.

Wilt u meer weten over een onvergetelijke, exclusieve rondreis door Chili? U bent van harte welkom op ons kantoor in ‘s-Hertogenbosch, maar onze specialisten bezoeken u net zo graag bij u thuis om uw reiswensen door te nemen.

VRAAG OFFERTE AAN

Vik Chile

Een modern en avantgardistisch verblijf op een heuvel in Millahue. Vina Vik is een bijzonder en kunstzinnig hotel, gelegen op een uitstekende locatie te midden van een enorme wijngaard. Vanuit het verblijf kijkt u uit over de heuvels, de vallei, de wijngaard en het naastgelegen m...

Tierra Patagonia

Tierra Patagonia Hotel & Spa is een luxueus designhotel dat vlakbij de ingang van nationaal park Torres del Paine ligt. De kamers hebben een warme, knusse uitstraling en zijn voorzien van alle moderne comfort. Vanuit uw kamer kijkt u uit op de bergtoppen van het Torres del Pa...

ONZE SPECIALISTEN

Sabrina Iriks Reisspecialist

Sabrina Iriks

Latijns-Amerika en Poolgebieden specialist.


Telefoonnummer: 073 - 548 20 60
E-mail: s.iriks@experiencetravel.nl

Desire Schaper Reisspecialist

Desiré Schapers

Noord-Amerika, Caribbean, Azië en Europa specialist.


Telefoonnummer: 073 - 548 20 62
E-mail: d.schapers@experiencetravel.nl

Kirsten Vluggen Reisspecialist

Kirsten Vluggen

Azië, Amerika en Europa specialist.


Telefoonnummer: 073 - 548 20 62
E-mail: k.vluggen@experiencetravel.nl

Katrijn Berends Reisspecialist

Katrijn Berends

Noordpool, Afrika en Indische Oceaan specialist.


Telefoonnummer: 073 - 548 20 60
E-mail: k.berends@experiencetravel.nl

Corine den Hartog Reisspecialist

Corine den Hartog

Latijns-Amerika, Canada, Amerika en Nieuw-Zeeland specialist.


Telefoonnummer: 073 - 548 20 60
E-mail: c.denhartog@experiencetravel.nl

Dionne van Vugt Reisspecialist

Dionne van Vugt

Caribbean, Azië, Afrika, Australië, Nieuw-Zeeland en Pacific specialist.


Telefoonnummer: 073 - 548 20 60
E-mail: d.vanvugt@experiencetravel.nl

Reisspecialist Juliet

Juliet van Huuksloot

Latijns-Amerika & Midden-Amerika Specialist.


Telefoonnummer: 073 - 548 20 60
E-mail: j.vanhuuksloot@experiencetravel.nl

Reisspecialist Natasja

Natasja van Eldik

Caribbean & Afrika specialist.


Telefoonnummer: 073 - 548 20 60
E-mail: n.vaneldik@experiencetravel.nl

Reisspecialist Manon

Manon Schuurmans

Caribbean, Noord-Amerika, Afrika, Lapland en Dubai Specialist.


Telefoonnummer: 073 - 548 20 60
E-mail: m.schuurmans@experiencetravel.nl

Rondreis Chili op maat

Rondreis Chili

Door de goede kwaliteit van de wegen en de duidelijke bewegwijzering is Chili bij uitstek geschikt om op eigen gelegenheid te bereizen. Omdat Chili een zeer divers en langgerekt land is, kunt u een keuze maken tussen de verschillende gebieden. Op deze manier reist u comfortabel en concentreert u zich op de adembenemende gebieden en bezienswaardigheden die u het meest aantrekkelijk vindt. Maar dankzij binnenlandse vluchten zijn de grotere afstanden tijdens een rondreis door Chili ook gemakkelijk te overbruggen. Daarnaast kunt u bijvoorbeeld onder begeleiding van een chauffeur en Engelstalige privégids de omgeving verkennen. Om een extra dimensie aan uw rondreis door Chili te geven kunt u het zuidelijke gedeelte van Chili per boot ontdekken. Zo komt u op plaatsen die op een andere manier niet bereikbaar zijn.

Reistips Chili

De schoonheid van Chili zal u overvallen. Hier speelt de natuur de hoofdrol. Naast de bekende bezienswaardigheden als de Atacama woestijn en Paaseiland kunt u tijdens een rondreis door Chili nog zoveel meer ontdekken. Een gevoel van rust, ruimte en vrijheid is gegarandeerd wanneer u een bezoek brengt aan het Lauca National Park. U treft er tijdens uw rondreis door Chili een uniek, natuurlijk fenomeen met meren, besneeuwde vulkanen en een rijk dierenleven. Op een hoogte van 3200 meter geniet u van de prachtige vergezichten. Midden in het woestijngebied van Chili ligt de stad Mendoza. Rondom de stad ligt de werkelijke schoonheid in de vorm van wijnboerderijen, waar boeren met zorg hun druiven verzorgen voor een uitstekende wijn. Op de achtergrond zorgt de Andes met de hoogste berg, de Aconcagua, voor een schilderachtig vergezicht.