Wij helpen u graag op weg! Bel 073 - 548 20 60

Festivals

Festivals zijn er wereldwijd in alle soorten en maten. Van religieus ingestoken festivals in Bhutan tot het Adelaarsfestival hoog in het Altai gebergte van Mongolië en Rusland. Maar ook dichter bij huis worden tal van interessante, meerdaagse festivals georganiseerd.

Duitsland en Oostenrijk brengen bijvoorbeeld regelmatig een ode aan grote musici en componisten van weleer. Zo zijn in Salzburg composities van ‘kind van de stad’ Mozart regelmatig aanleiding voor een muzikaal samenzijn, in Bonn worden festivals gehouden rond Beethoven, Leipzig eert Gustav Mahler en in het Oostenrijkse Schwarzenberg wordt iedere zomer traditioneel de Schubertiade gehouden in de geest van Franz Schubert. In Italië worden regelmatig kunstenaars in het zonnetje gezet. Op de verjaardag of sterfdag van bijvoorbeeld Rafael of Leonardo da Vinci worden in uiteenlopende steden grote hoeveelheden kunst tentoongesteld.

Sorteer Resultaten op:

7 Festivals

Adelaarsfestival Russische en Mongoolse Altai

Een avontuurlijke reis door het moeilijk begaanbare Altai gebergte, om het unieke Eagle Festival in de Mongoolse Altai bij te wonen. De ongerepte natuur van met sneeuw bedekte bergen, heldere meren, hoge zandduinen en uitgestrekte landschappen is adembenemend mooi en geeft u een ..

Nu vanaf € 14.345 p.p


Beleef de Pushkar Fair in India

Eens per jaar verandert het doorgaans rustige Pushkar in een groots, kleurrijk spektakel. De Pushkar Fair is een van de meest unieke festivals in India. Tijdens deze 17-daagse ‘once in a lifetime’ reis, bezoekt u dit kleurrijke festijn én maakt u kennis met verschillende diverse ..

Nu vanaf € 4.995 p.p


Culturele rondreis Bhutan

Bhutan overtreft tijdens deze 15-daagse rondreis niet alleen uw verwachtingen, het werkt zelfs therapeutisch. Kunt u zich een land voorstellen zonder stoplichten en neonreclames? Waar de mensen geen stress kennen en de lucht nog écht schoon is? Maak kennis met het groene koninkri..

Nu vanaf € 5.195 p.p


Leipzig en de Ring van Wagner

Leipzig, de muziekstad bij uitstek, biedt een uitvoering van de volledige cyclus van ‘Der Ring des Nibelungen’ van Richard Wagner. Een hele belevenis in de stad, waar Wagner het levenslicht zag! Natuurlijk zullen wij in zijn voetsporen treden, maar verliezen daarbij andere beroem...

Nu vanaf € 2.425 p.p


Religieuze Festivals in Bhutan

Tijdens uw verblijf beleeft u 3 boeddhistische Festivals ook wel genaamd Tshechu. Guru Rinpoche (Guru Padmasambhava) is de heilige die het boeddhisme in Bhutan introduceerde in de 8e-eeuw. De Tsechu’s vinden plaats in of rond een boeddhistisch klooster of een Dzong...

Nu vanaf € 7.545 p.p


Rondreis Authentiek Oost-Bhutan

Tijdens deze 18-daagse rondreis bezoek u in Bhutan the debating of the monks, een bijzonder monnikengebruik in Bumthang. Ga op zoek naar de zwarthalskraanvogel op de akkers van de Trashi Yangtsevallei. En sla de wandeling naar het schitterend gelegen Taktsangklooster, ofwel Tiger..

Nu vanaf € 5.695 p.p


Rondreis Ecuador

Tijdens deze 17-daagse reis op maat rijdt u met een privéauto en een chauffeur/gids langs (culturele) hoogtepunten. Ecuador bundelt al het moois dat Latijns-Amerika te bieden heeft: van de hoge Andes en de met sneeuw bedekte vulkanen tot Incaruïnes, kleurrijke markten en bevolkin..

Nu vanaf € 6.695 p.p


ONZE SPECIALISTEN

Dionne van Vugt

Caribbean, Azië, Afrika, Australië, Nieuw-Zeeland en Pacific specialist.

U bereikt Dionne van Vugt op nr. 073 - 548 20 60 of via d.vanvugt@experiencetravel.nl

Corine den Hartog

Latijns-Amerika, Canada, Amerika en Nieuw-Zeeland specialist.

U bereikt Corine den Hartog op nr. 073 - 548 20 60 of via c.denhartog@experiencetravel.nl

Barbara Roeters

Azië, Caribbean, Spitsbergen, Midden-Oosten en Europa specialist.

U bereikt Barbara Roeters op nr. 073 - 548 20 62 of via b.roeters@experiencetravel.nl

Katrijn Berends

Noordpool, Afrika en Indische Oceaan specialist.

U bereikt Katrijn Berends op nr. 073 - 548 20 60 of via k.berends@experiencetravel.nl

Kirsten Vluggen

Azië, Amerika en Europa specialist.

U bereikt Kirsten Vluggen op nr. 073 - 548 20 62 of via k.vluggen@experiencetravel.nl

Annelou van Elk

Azië en Europa specialist.

U bereikt Annelou van Elk op nr. 073 - 548 20 64 of via a.vanelk@experiencetravel.nl

Desiré Schapers

Noord-Amerika, Caribbean, Azië en Europa specialist.

U bereikt Desiré Schapers op nr. 073 - 548 20 62 of via d.schapers@experiencetravel.nl

Sabrina Iriks

Latijns-Amerika en Poolgebieden specialist.

U bereikt Sabrina Iriks op nr. 073 - 548 20 60 of via s.iriks@experiencetravel.nl