Beleef Afrika

Naar Afrika reizen is voor velen een ongeëvenaarde ervaring. In dit oercontinent houden traditionele culturen vast aan oorspronkelijke levenswijzen en zijn wilde dieren nog echt wild. U kunt zomaar oog in oog komen te staan met de Big Five.

Het Afrikaanse continent beschikt over de grootste wildgebieden en safariparken ter wereld. Tevens biedt het een thuis aan vele volkeren, stammen en culturen, zoals de Himba en de Bosjesmannen. De rijke variatie aan eco-systemen maakt iedere regio uniek. Van dichte jungles met zeldzame gorilla’s en chimpansees tot open vlaktes met duizenden gnoes en zebra’s. Van schitterende rivieren met nijlpaarden, krokodillen en watervogels tot droge woestijngebieden met oryxen en reptielen en tot slot hoge rotsgebergten waar de arenden waakzaam rondzweven. Kortom, tijdens een Afrika reis staat u een intense natuurbeleving te wachten.

ExperienceTravel biedt onvergetelijke, exclusieve Afrika reizen en safari’s op maat. U kunt dus zelf aangeven waar uw interesses liggen en waar u naar op zoek bent in een reis of safaripark. Onze reisspecialisten weten uw wensen als geen ander om te smeden tot een reis die een onvergetelijke indruk achterlaat. Een kanosafari in Botswana, een gorillatrekking in Oeganda, een bezoek aan een Himbadorp in Namibië; u bepaalt zelf hoe u Afrika beleeft.

U bent van harte welkom op ons kantoor in ’s-Hertogenbosch, maar wij bezoeken u net zo graag bij u thuis om uw wensen voor een reis naar Afrika met u door te nemen.

VRAAG OFFERTE AAN

Chobe Under Canvas

Chobe Under Canvas is een unieke ervaring. Met zes canvas suites voorzien van ensuite badkamer, kingsize bed en donzen dekbedden is dit geen doorsnee tentenkamp. Midden in Chobe National Park, langs de oevers van de Chobe River, verplaatst dit kamp zich elke vijf tot zes dagen. D...

Cape Grace Hotel

Het exclusieve Cape Grace hotel ligt in Kaapstad, aan het Victoria & Alfred Waterfront, met op de achtergrond de wereldberoemde Tafelberg. De accommodatie staat bekend om de persoonlijke service die u hier krijgt. In het sfeervolle restaurant One Waterfront wordt u warm ontha...

Grace Hotel - Kaapstad - Buitenkant

ONZE SPECIALISTEN

Sabrina Iriks Reisspecialist

Sabrina Iriks

Latijns-Amerika en Poolgebieden specialist.


Telefoonnummer: 073 - 548 20 60
E-mail: s.iriks@experiencetravel.nl

Desire Schaper Reisspecialist

Desiré Schapers

Noord-Amerika, Caribbean, Azië en Europa specialist.


Telefoonnummer: 073 - 548 20 62
E-mail: d.schapers@experiencetravel.nl

Kirsten Vluggen Reisspecialist

Kirsten Vluggen

Azië, Amerika en Europa specialist.


Telefoonnummer: 073 - 548 20 62
E-mail: k.vluggen@experiencetravel.nl

Katrijn Berends Reisspecialist

Katrijn Berends

Noordpool, Afrika en Indische Oceaan specialist.


Telefoonnummer: 073 - 548 20 60
E-mail: k.berends@experiencetravel.nl

Corine den Hartog Reisspecialist

Corine den Hartog

Latijns-Amerika, Canada, Amerika en Nieuw-Zeeland specialist.


Telefoonnummer: 073 - 548 20 60
E-mail: c.denhartog@experiencetravel.nl

Dionne van Vugt Reisspecialist

Dionne van Vugt

Caribbean, Azië, Afrika, Australië, Nieuw-Zeeland en Pacific specialist.


Telefoonnummer: 073 - 548 20 60
E-mail: d.vanvugt@experiencetravel.nl

Reisspecialist Juliet

Juliet van Huuksloot

Latijns-Amerika & Midden-Amerika Specialist.


Telefoonnummer: 073 - 548 20 60
E-mail: j.vanhuuksloot@experiencetravel.nl

Reisspecialist Natasja

Natasja van Eldik

Caribbean & Afrika specialist.


Telefoonnummer: 073 - 548 20 60
E-mail: n.vaneldik@experiencetravel.nl

Reisspecialist Manon

Manon Schuurmans

Caribbean, Noord-Amerika, Afrika, Lapland en Dubai Specialist.


Telefoonnummer: 073 - 548 20 60
E-mail: m.schuurmans@experiencetravel.nl

Onvergetelijke Afrika reizen

De mooiste accommodaties in Afrika

Tijdens onze Afrika reizen overnacht u op droomlocaties. Denk aan een exclusieve game lodge verscholen in een natuurreservaat of privésafaripark, waar u geniet van comfort en een optimale wildbeleving. Of aan een schitterende woestijnlodge in Nambië, die dankzij de prachtige natuurlijke architectuur volledig opgaat in het landschap. De vergezichten over het weidse landschap zijn er fenomenaal. Er zijn meer plekken die onze Afrika reizen nét dat beetje extra geven. Zo is een bezoek aan Zuid-Afrika niet compleet zonder een nacht in een kleinschalig en sfeervol boetiekhotel. Bovendien kunt u ook naar Afrika reizen voor een verblijf in een paradijselijk strandresort, aan de Indische Oceaan in Mozambique, een lagune in Malawi of op Zanzibar. Waar u ook komt, u geniet volop van persoonlijke aandacht en service. Ontdek het Afrika van uw dromen.

Unieke belevenissen in Afrika

Door Afrika reizen is onlosmakelijk verbonden met het beleven van een unieke wildervaring. Ga bijvoorbeeld met ervaren rangers op zoek naar de Big Five in een safaripark, in een open jeep, ver weg van de gebaande paden. Ook rivier- en wandelsafari’s en een walvissafari op zee behoren tot de vele mogelijkheden. Ieder land in Afrika biedt een unieke kennismaking met het dierenrijk. Op dergelijke avontuurlijke Afrika reizen bieden wellness, golfbanen van wereldklasse, Zuid-Afrikaanse wijnen en mooie stranden een perfecte aanvulling. Andere elementen die Afrika reizen onvergetelijk maken, zijn ballonvaarten boven de weidse landschappen of een kennismaking met een van de vele lokale culturen. Of u nu de Samburu en Masaai in Kenia bezoekt of de San Bosjesmannen en de Herero in Nambibië; een ontmoeting met de inwoners van Afrika staat garant voor een verbreding van uw horizon.