Wij helpen u graag op weg! Bel 073 - 548 20 60

Ontdek Amerika

Wie wil er niet deel uitmaken van het enerverende, kosmopolitische New York of ontspannen in het open-minded San Francisco? Uitkijken over de intens rode gloed van uitgestrekte landschappen of ultieme vrijheid ervaren tijdens een roadtrip over de legendarische Route 66? USA is calling.

Of u nu een rondreis door het oosten, westen, zuiden of noorden van Amerika maakt, u merkt al snel dat dit nog steeds het land is van de onbegrensde mogelijkheden. In het westen van de USA kunt u de glitter en glamour van Los Angeles en Las Vegas op aangename wijze combineren met de ruige landschappen van de Grand Canyon en Monument Valley. In het oosten is het de staat New England die imponeert, met name in de herfst wanneer de bomen een kleurenspektakel vormen tijdens de traditionele Indian Summer. Maar ook bruisende steden als New York en Boston rechtvaardigen een bezoek. Het noordwesten van de USA is de ultieme regio voor natuurliefhebbers. Hier centreren uiteenlopende natuurgebieden, wijnlanden, woestijnen, vulkanen en de fotogenieke kustlijn van Oregon zich. Tot slot hebben het roemruchte verleden en de vele muzikale invloeden in ‘The Deep South’ de regio van een geheel eigen cultuur voorzien. Proef de sfeer tijdens een onvervalste roadtrip door dit eigenzinnige stukje USA. 

Wist u dat u de USA zich ook perfect leent voor een stijlvolle wintersportvakantie? Het legendarische Aspen heeft zijn sporen inmiddels verdiend, maar ook relatief nieuwe gebieden als Jackson Hole en Saratoga weten met een combinatie van exclusieve resorts, uitgestrekte berggebieden en kakelverse sneeuw de echte wintersportliefhebber voor zich te winnen. 

POPULAIRE Amerika REIZEN

Amerika

Unieke treinreis door de ongerepte Rocky Mountains

Nu vanaf € 5.975 p.p
Amerika

Beach Break Los Angeles - Viceroy Santa Monica

Nu vanaf € 2.795 p.p
Amerika

Adembenemende natuurparken van West-Amerika

Nu vanaf € 4.795 p.p

Amangani

Met een prachtig uitzicht over de Grand Tetons bergketen en de Snake River Valley is het in dit vijfsterren resort goed vertoeven. De naam betekent 'een rustig thuis'. Het resort is het hele jaar door geopend, in de winter voor het skiseizoen en in de zomer als toevluchtsoord en ...

Stein Eriksen Lodge

Geniet van een ultieme beleving in de Stein Eriksen Lodge, gelegen in Deer Valley. De luxueuze lodge heeft een elegante Europese uitstraling met een vleugje nostalgie. Grote lederen stoelen en een knisperend haardvuur nodigen uit om even plaats te nemen in de lobby. In een gastvr...

ONZE SPECIALISTEN

Dionne van Vugt

Caribbean, Azië, Afrika, Australië, Nieuw-Zeeland en Pacific specialist.

U bereikt Dionne van Vugt op nr. 073 - 548 20 60 of via d.vanvugt@experiencetravel.nl

Corine den Hartog

Latijns-Amerika, Canada, Amerika en Nieuw-Zeeland specialist.

U bereikt Corine den Hartog op nr. 073 - 548 20 60 of via c.denhartog@experiencetravel.nl

Barbara Roeters

Azië, Caribbean, Spitsbergen, Midden-Oosten en Europa specialist.

U bereikt Barbara Roeters op nr. 073 - 548 20 62 of via b.roeters@experiencetravel.nl

Katrijn Berends

Noordpool, Afrika en Indische Oceaan specialist.

U bereikt Katrijn Berends op nr. 073 - 548 20 60 of via k.berends@experiencetravel.nl

Kirsten Vluggen

Azië, Amerika en Europa specialist.

U bereikt Kirsten Vluggen op nr. 073 - 548 20 62 of via k.vluggen@experiencetravel.nl

Annelou van Elk

Azië en Europa specialist.

U bereikt Annelou van Elk op nr. 073 - 548 20 64 of via a.vanelk@experiencetravel.nl

Desiré Schapers

Noord-Amerika, Caribbean, Azië en Europa specialist.

U bereikt Desiré Schapers op nr. 073 - 548 20 62 of via d.schapers@experiencetravel.nl

Sabrina Iriks

Latijns-Amerika en Poolgebieden specialist.

U bereikt Sabrina Iriks op nr. 073 - 548 20 60 of via s.iriks@experiencetravel.nl

Rondreis Amerika op maat

Rondreis Amerika

Noord-Amerika telt maar liefst vijftig staten. In een rondreis is het dan ook onmogelijk om alles te zien. Vraag niet te veel van uzelf tijdens uw eerste rondreis naar het land waar alles kan; wanneer u de tijd neemt, leert u Amerika pas echt kennen. De natuurlijke schoonheid van het land springt vrijwel meteen in het oog. Amerika is rijk uitgerust met nationale parken. In de staten Utah en Arizona vindt u de beroemde, fascinerende rode rotslandschappen van o.a. de Grand Canyon en bij een meer noordelijke rondreis door Amerika zijn Crater Lake National Park en Olympic National Park imposante groene tegenhangers. Watervallen en immense sequoiabomen vormen de grote aantrekkingskracht van Yosemite National Park. Dit park is tijdens een rondreis door Amerika perfect te combineren met de wijnlanden van Napa Valley en een rit langs de kust over de fameuze Highway 1, tussen San Francisco en Los Angeles.

Reistips Amerika

De staten Washington en Oregon worden niet zo vaak bezocht tijdens een rondreis door Amerika. Onterecht, want de natuur is er prachtig. U kunt zich er naar hartenlust uitleven met outdooractiviteiten als wandelen, kanoën en mountainbiken en de steden Portland en Seattle zijn beslist een verblijf van enkele dagen waard. Breng tijdens uw rondreis door Amerika ook eens een bezoek aan de kunstgalerieën die u onderweg tegenkomt. De vermaarde kunstmusea in de grote steden zullen ongetwijfeld indruk maken. Hoewel Amerika niet bekend staat als culinaire bestemming pur sang, kan het u op gastronomisch gebied best verrassen. Er worden uitstekende wijnen geproduceerd en steden als New York staan garant voor een culinaire ontdekkingstocht. Wel is het in de meest gerenommeerde restaurants zaak om tijdig te reserveren. Kortom, uw rondreis door Amerika laat zich vullen met een breed scala aan verrassende en bijzondere ingrediënten.