Wij helpen u graag op weg! Bel 073 - 548 20 60

Safari/Wildlife

De ranger gebaart muisstil te zijn. Zijn strakke blik is gevestigd op de struiken schuin voor hem. Er is niets te zien, maar dan klinkt het breken van een tak en komen de bladeren in beweging…Op safari gaan in een ongerept natuurgebied brengt een zekere spanning met zich mee. De wetenschap dat er op ieder moment iets onverwachts kan gebeuren, brengt een constante suspense teweeg.

Het voorziet een safari van een ongekende charme. Want op de momenten dat een schaduw ineens in een wild dier verandert, lijkt de tijd even stil te staan. Een adrenalinestoot is het gevolg, want hoe lang is het mogelijk het dier te observeren? En krijgen we nog een betere mogelijkheid om hem te fotograferen? Het ongrijpbare en onverwachte aspect van een safari maakt deze vorm van reizen zo aantrekkelijk. Er valt niets te regisseren en dus is het altijd een verrassing. Safari's kunnen overal ter wereld plaatsvinden, van een game drive door de savanne van Afrika of in een Aziatisch wildpark tot een tocht op zoek naar beren in Noord-Amerika. Walvissafari's zijn op veel plekken ter wereld mogelijk en wie de grenzen op wil zoeken, kan ijsberen gaan spotten boven de Noordpoolcirkel of juist richting Antarctica reizen om pinguïns in het vizier te krijgen. En wat te denken van een ‘close encounter’ met een gorilla in de dichtbegroeide regenwouden van Rwanda en Oeganda? 

Sorteer Resultaten op:

155 Safari/Wildlife

Aantrekkelijk Madagascar

Tijdens deze 12-daagse reis doet u in een korte tijd heel veel indrukken op. U bezoekt de belangrijkste hoogtepunten, de mooiste nationale parken en lokale dorpjes. Ontdek de prachtige flora en fauna op het eiland. Maak nachtwandelingen, ga op zoek naar lemuren in het regenwoud ..

Nu vanaf € 3.375 p.p


Actief familieavontuur in Zuid-Afrika

Beleef een onvergetelijke familiereis in de malaria-vrije safarigebieden van Zuid-Afrika! Bezoek de imponerende Drakensbergen, ga op familiesafari in het Nambiti privéreservaat, ontdek de ruige Wild Coast en sluit uw reis af in het altijd bruisende Kaapstad...

Nu vanaf € 3.745 p.p


Actief op Antarctica

Op deze expeditiecruise naar het schiereiland van Antarctica kunt u deelnemen aan diverse activiteiten zoals kamperen op Antarctica, kajakken, sneeuwschoen-wandelingen maken, gletsjerbergbeklimmen, langlaufen en deelnemen aan fotoworkshops. Op enkele afvaarten is ook duiken op An..

Nu vanaf € 7.200 p.p


African jungle in Zimbabwe

Tijdens deze 10-daagse safari verblijft u in een prachtige, authentieke lodge en een bijzondere tent, voorzien van alle gemakken. Onder een prachtige sterrenhemel luisteren naar de geluiden uit de African Jungle!..

Nu vanaf € 5.495 p.p


All-in reis IJsberen in de Middernachtzon

Dit is een expeditiecruise met een klein expeditieschip (53 passagiers). Het doel van deze expeditiecruise is om naast de mooie natuur en gletsjers het wildlife van Spitsbergen te zien. M/S Quest vaart langs het pakijs en door drijfijs. Vroeg in de zomer is het landschap op Spits..

Nu vanaf € 5.645 p.p


All-in reis Spectaculair Spitsbergen

Dit is een expeditiecruise met een klein expeditieschip (53 passagiers). In de tweede helft van de zomer vaart u volledig rond de Spitsbergen archipel. Het doel van deze expeditiecruise is om naast de mooie natuur en gletsjers het wildlife van Spitsbergen te zien. M/S Quest vaart..

Nu vanaf € 6.945 p.p