Wij helpen u graag op weg! Bel 073 - 548 20 60

Wandelen/hiking

Door persoonlijke voorkeuren zal het ideale hike gebied er voor iedereen anders uitzien. Waar de één veel waarde hecht aan glooiende heuvels en imposante bergen, zal de ander enthousiaster worden van uitgestrekte kustlijnen of dichtbegroeid regenwoud.

Feit is dat een groot aantal gebieden wereldwijd bekend staat als ‘hikers paradise’. Getrainde wandelaars kunnen hier hun hart ophalen en hun grenzen verleggen, maar ook voor de ongetrainde wandelaar zijn er voldoende mogelijkheden voor een korte(re) hike. Onze reisspecialisten nemen op basis van uw wensen graag de mogelijkheden met u door. Verken de fabelachtige landschappen van de Canadese parken Jasper en Banff, ontdek de magie van het Chileense merengebied of hike over de robuuste paden van de Grand Canyon. 

Populaire reizen

Sorteer Resultaten op:

138 Wandelen/hiking

Actief Peru

Deze actieve rondreis brengt u langs de meest bijzondere bezienswaardigheden van Peru. Tijdens deze reis zult u bijzondere trektochten maken. Het absolute hoogtepunt tijdens de reis is de indrukwekkende Machu Picchu, maar Peru heeft meer te bieden. Colca Canyon, Cuzco en de Heili..

Nu vanaf € 9.075 p.p


Actief en Avontuurlijk Oman

Oman biedt veel meer dan enkel en alleen de uitgestrekte woestijn. Het is de perfecte bestemming voor een actieve reis. Deze avontuurlijke reis brengt u door het hele land welke u onder begeleiding van een privé gids/chauffeur samen gaat ontdekken tijdens bijzondere activiteiten ..

Nu vanaf € 6.395 p.p


Actief op Antarctica

Op deze expeditiecruise naar het schiereiland van Antarctica kunt u deelnemen aan diverse activiteiten zoals kamperen op Antarctica, kajakken, sneeuwschoen-wandelingen maken, gletsjerbergbeklimmen, langlaufen en deelnemen aan fotoworkshops. Op enkele afvaarten is ook duiken op An..

Nu vanaf € 7.200 p.p


Adelaarsfestival Russische en Mongoolse Altai

Een avontuurlijke reis door het moeilijk begaanbare Altai gebergte, om het unieke Eagle Festival in de Mongoolse Altai bij te wonen. De ongerepte natuur van met sneeuw bedekte bergen, heldere meren, hoge zandduinen en uitgestrekte landschappen is adembenemend mooi en geeft u een ..

Nu vanaf € 14.345 p.p


Adembenemende natuurparken van West-Amerika

Ontdek de prachtige natuurparken die het westen van de Verenigde Staten u te bieden heeft tijdens deze 16-daagse autoreis. Elk natuurpark zal u verrassen met zijn eigen, unieke kenmerken...

Nu vanaf € 4.795 p.p


African jungle in Zimbabwe

Tijdens deze 10-daagse safari verblijft u in een prachtige, authentieke lodge en een bijzondere tent, voorzien van alle gemakken. Onder een prachtige sterrenhemel luisteren naar de geluiden uit de African Jungle!..

Nu vanaf € 5.495 p.p


Antarctica Air & Cruise

Er is bestaat nog een plek op aarde die vrijwel naturel is. Een puur continent van ijzige vlakten, besneeuwde bergtoppen en een ongekende leegte die zich uitstrekt tot aan de verre horizon. Een plek waar ijs tinten van turkoois en iriserend blauw aanneemt, zo surrealistisch dat h..

Nu vanaf € 22.375 p.p


Argentijnse cultuur

Tijdens deze 16-daagse reis maakt u kennis met de bijzondere cultuur en natuur in Argentinië. Geniet van de beste wijnen, de tango en raak onder de indruk van bijzondere mythen en legendes...

Nu vanaf € 5.195 p.p


Australië Wild Wonders

Reis door de ongerepte Kimberley en combineer de wildernis met de eindeloze stranden aan de kust. U rijdt over de legendarische Gibb River Road en geniet van fenomenale landschappen. Deze reis laat een heel bijzondere kant van Australië zien!..

Nu vanaf € 8.795 p.p