Ontdek Nepal

Rondom de hoogste bergen van de wereld ligt het koninkrijk Nepal; een land van sublieme landschappen, prachtige tempels en paleizen, vele etnische groeperingen en een rijke cultuur. Nepal moet de ultieme droom van elke bergliefhebber zijn. En terecht‚ want nergens ter wereld zijn de toppen hoger en de valleien dieper.

Een groot gedeelte van Nepal is zeer bergachtig. Maar liefst acht van de tien hoogste bergen ter wereld liggen in Nepal waaronder de Mount Everest. De hoofdstad Kathmandu wordt steeds moderner. Tijdens het reizen door dit land ontdekt u de onvoorstelbare diversiteit en het schitterend bewaard gebleven erfgoed. Tussen de twee grootmachten‚ China en India‚ behoudt Nepal nog steeds zijn eigen identiteit.

De flora en fauna is in Nepal ook zeer de moeite waard. Zo kunt u in het Chitwan National Park krokodillen en vogels spotten‚ neushoorns en luipaarden bezichtigen en een bezoek brengen aan een olifantencentrum. In het Bardia National Park vindt u de grootste tijgerpopulatie van het land.

Wilt u meer weten over onvergetelijke, exclusieve Nepal reizen? U bent van harte welkom op ons kantoor in ‘s-Hertogenbosch, maar onze specialisten bezoeken u net zo graag bij u thuis om uw reiswensen door te nemen.

VRAAG OFFERTE AAN

The Pavillions Himalayas

The Pavilions Himalayas is een eco-vriendelijk boetiekresort, verscholen in een groen paradijs tegen de achtergrond van het majestueuze Himalaya-gebergte. De accommodatie weerspiegelt de natuurlijke schoonheid van de omgeving en het historische erfgoed van Nepal. Er zijn drie soo...

Hotel Dwarika's

Hotel Dwarika's is alleen al door haar magische karakter een bezoek waard. Het hotel is verweven met het leven van de oprichter Dwarika Das Shrestha. Dwarika was een echte visionair die zich scherp bewust was van zijn eigen identiteit, de veranderende wereld om hem heen en zijn v...

ONZE SPECIALISTEN

Sabrina Iriks Reisspecialist

Sabrina Iriks

Latijns-Amerika en Poolgebieden specialist.


Telefoonnummer: 073 - 548 20 60
E-mail: s.iriks@experiencetravel.nl

Desire Schaper Reisspecialist

Desiré Schapers

Noord-Amerika, Caribbean, Azië en Europa specialist.


Telefoonnummer: 073 - 548 20 62
E-mail: d.schapers@experiencetravel.nl

Kirsten Vluggen Reisspecialist

Kirsten Vluggen

Azië, Amerika en Europa specialist.


Telefoonnummer: 073 - 548 20 62
E-mail: k.vluggen@experiencetravel.nl

Katrijn Berends Reisspecialist

Katrijn Berends

Noordpool, Afrika en Indische Oceaan specialist.


Telefoonnummer: 073 - 548 20 60
E-mail: k.berends@experiencetravel.nl

Corine den Hartog Reisspecialist

Corine den Hartog

Latijns-Amerika, Canada, Amerika en Nieuw-Zeeland specialist.


Telefoonnummer: 073 - 548 20 60
E-mail: c.denhartog@experiencetravel.nl

Dionne van Vugt Reisspecialist

Dionne van Vugt

Caribbean, Azië, Afrika, Australië, Nieuw-Zeeland en Pacific specialist.


Telefoonnummer: 073 - 548 20 60
E-mail: d.vanvugt@experiencetravel.nl

Reisspecialist Juliet

Juliet van Huuksloot

Latijns-Amerika & Midden-Amerika Specialist.


Telefoonnummer: 073 - 548 20 60
E-mail: j.vanhuuksloot@experiencetravel.nl

Reisspecialist Natasja

Natasja van Eldik

Caribbean & Afrika specialist.


Telefoonnummer: 073 - 548 20 60
E-mail: n.vaneldik@experiencetravel.nl

Reisspecialist Manon

Manon Schuurmans

Caribbean, Noord-Amerika, Afrika, Lapland en Dubai Specialist.


Telefoonnummer: 073 - 548 20 60
E-mail: m.schuurmans@experiencetravel.nl

Nepal reizen op maat

Nepal reizen

De ruige bergen in het Himalayagebergte bewonderen is voor de meeste reizigers de reden om naar Nepal te reizen. Maar Nepal heeft nog veel meer te bieden. Ten zuiden van de Himalaya in Nepal kunt u in een van de wildparken het ultieme ‘jungle gevoel’ ervaren vanuit uw eigen lodge. U kunt vanuit de wildlife lodges prachtige excursies maken op zoek naar wilde dieren. Deze accommodaties zijn vaak eenvoudiger, maar passen geheel in de safarisfeer tijdens het verblijf in de jungle. Tijdens Nepal reizen kunt u ook overnachten in traditioneel gerichte hotels. Hoewel niet alle traditionele accommodaties van luxe kwaliteit zijn, kunt u er comfortabel overnachten. Ze geven vooral een goed beeld van de authenticiteit van de bestemming.

Reistips Nepal

Door Nepal reizen betekent kennismaken met de beste wandeltochten ter wereld. Het is een arm land, maar het is rijk aan natuurlijke schoonheden en culturele schatten. Overal waar u komt wordt u hartelijk ontvangen door de vriendelijke bevolking. Slechts een halve eeuw geleden is Nepal opengesteld voor toerisme, maar in de dorpen en ongerepte gebieden leeft de bevolking nog steeds zoals ze eeuwen geleden deed. Er zijn tijdens Nepal reizen vele manieren om het ruige berglandschap van de Himalaya te ontdekken en Nepal biedt ze allemaal. Wat lang het domein was van de echte bergbeklimmers is nu ook voor u toegankelijk. De unieke architectuur in de Kathmanduvallei, de bijzondere dorpjes en de vriendelijkheid van de Nepalezen maken uw ervaring compleet.