Wij helpen u graag op weg! Bel 073 - 548 20 60

Ontdek La Réunion

Een tropisch natuurparadijs met vulkanen, spectaculaire berglandschappen, prachtige groene valleien en een weelderige tropische plantengroei in combinatie met een ruige kustlijn. Dat is La Réunion, het eiland dat 750 kilometer ten oosten van Madagaskar ligt en door velen de ‘groene juweel in de blauwe oceaan’ wordt genoemd. Het is dan ook een geliefde bestemming onder wandelaars en natuurliefhebbers.

De drie vulkanische bergketens Salazie‚ Mafate en Cilaos domineren, naast Piton des Neiges, het landschap van La Réunion. Hier zijn natuurlijke waterbronnen te vinden die volgens de lokale bevolking heilige werkingen hebben. De westkust herbergt een 27 kilometer lang strand, met zand variërend van zwart bij Salé tot hagelwit bij Saint Gilles. Het dunbevolkte zuiden beschikt met diverse helderblauwe baaien en tropische palmstranden over alle ingrediënten om uw Beachbreak tot een paradijselijke te maken.

Wilt u meer weten over onvergetelijke, exclusieve La Réunion reizen op maat? U bent van harte welkom op ons kantoor in ‘s-Hertogenbosch, maar onze specialisten bezoeken u net zo graag bij u thuis om uw reiswensen door te nemen.

POPULAIRE La Réunion REIZEN

La-reunion

Beach Break La Réunion - LUX Saint Gilles

Nu vanaf € 1.995 p.p
La-reunion

Beach Break La Réunion - Blue Margouillat

Nu vanaf € 1.995 p.p

Diana Dea Lodge

Een charmant hotel met een unieke atmosfeer. Diana Dea Lodge bevindt zich op 650 meter boven zeeniveau, dat biedt u een geweldig uitzicht over de Indische Oceaan en de complete oostkust van het eiland. Door gebruik te maken van natuurlijke materialen zoals hout, steen, leer en gl...

ONZE SPECIALISTEN

Dionne van Vugt

Caribbean, Azië, Afrika, Australië, Nieuw-Zeeland en Pacific specialist.

U bereikt Dionne van Vugt op nr. 073 - 548 20 60 of via d.vanvugt@experiencetravel.nl

Corine den Hartog

Latijns-Amerika, Canada, Amerika en Nieuw-Zeeland specialist.

U bereikt Corine den Hartog op nr. 073 - 548 20 60 of via c.denhartog@experiencetravel.nl

Barbara Roeters

Azië, Caribbean, Spitsbergen, Midden-Oosten en Europa specialist.

U bereikt Barbara Roeters op nr. 073 - 548 20 62 of via b.roeters@experiencetravel.nl

Katrijn Berends

Noordpool, Afrika en Indische Oceaan specialist.

U bereikt Katrijn Berends op nr. 073 - 548 20 60 of via k.berends@experiencetravel.nl

Kirsten Vluggen

Azië, Amerika en Europa specialist.

U bereikt Kirsten Vluggen op nr. 073 - 548 20 62 of via k.vluggen@experiencetravel.nl

Annelou van Elk

Azië en Europa specialist.

U bereikt Annelou van Elk op nr. 073 - 548 20 64 of via a.vanelk@experiencetravel.nl

Desiré Schapers

Noord-Amerika, Caribbean, Azië en Europa specialist.

U bereikt Desiré Schapers op nr. 073 - 548 20 62 of via d.schapers@experiencetravel.nl

Sabrina Iriks

Latijns-Amerika en Poolgebieden specialist.

U bereikt Sabrina Iriks op nr. 073 - 548 20 60 of via s.iriks@experiencetravel.nl

La Réunion vakantie

La Réunion vakantie

Het is niet eenvoudig om tijdens La Réunion reizen het veelzijdige eiland vanuit één locatie te verkennen. Daarom adviseren wij u om een huurauto te nemen gedurende uw verblijf en voor ieder gebied enkele dagen in te plannen. Op deze manier ervaart u het eiland op zijn best en hoeft u geen grote afstanden af te leggen. Wij adviseren u graag een passende en mooie route om af te leggen wanneer u door La Réunion gaat reizen. Er bevinden zich diverse kleinschalige en typisch Creoolse accommodaties op het eiland waar u sfeervol kunt verblijven. Van hieruit kunt u gemakkelijk het landschap verkennen. Een La Réunion vakantie betekent dat u herinneringen voor het leven opbouwt.

Reistips La Réunion

Naar La Réunion op vakantie betekent ontbijten met een croissant en pain au chocolat, die u gewoon met de euro betaalt. Op dit kleine stukje Frankrijk gelegen in de Indische Oceaan krijgt u bij de douane geen stempel in uw paspoort, dat gebeurt in Parijs immers ook niet. Na een lange vlucht is het net alsof u nog steeds in Europa bent, al lijken de landschappen die u tijdens het door La Réunion reizen tegenkomt in niets op onze Europese omgeving. Door La Réunion reizen is kennismaken met een eiland met talrijke verrassende plaatsen vol contrasten. Van actieve vulkanen zoals Piton de la Fournaise tot de berglandschappen van Les Cirques; La Réunion biedt u het allemaal.