Wij helpen u graag op weg! Bel 073 - 548 20 60

Beleef Oceanië

Oceanië is een magische bestemming waar velen over dromen. Tot Oceanië reizen horen alle reizen naar Australië, Nieuw-Zeeland en de eilanden in de Pacifische Oceaan. De levensstijl is in al deze bestemmingen uitermate ontspannen.

Australië en Nieuw-Zeeland zijn echte reislanden, terwijl de eilandgroepen Frans-Polynesië, Fiji en de Cook Eilanden meer op de relaxmodus zijn ingesteld. Door deze bestemmingen met elkaar te combineren krijgt u echt een ‘match made in heaven’. De landschappen en bijzondere dieren die in Australië en Nieuw-Zeeland voorkomen, maken het buitengewoon aantrekkelijke landen voor natuurliefhebbers. Beide landen verschillen onderling sterk qua natuurervaring. Daar waar in Australië de regenwouden, tropische kusten en outback woestijn overheersen, is Nieuw-Zeeland vooral gezegend met fjorden, vulkanen en bergen. In Frans Polynesië, Fiji en de Cook eilanden kunt u bijkomen op suikerwitte stranden met wuivende palmbomen en snorkelen, zeilen of uitstapjes maken om de couleur locale te proeven.

ExperienceTravel biedt onvergetelijke, exclusieve Oceanië reizen op maat. Onze reisspecialisten gaan bij het samenstellen van elke reis uit van uw reiswensen. Zo creëren zij voor iedereen een unieke reis die past bij uw persoonlijke voorkeuren. Met een jacht door de haven van Sydney varen, de beste Nieuw-Zeelandse wijnen proeven of even weg zijn van de wereld op een paradijselijk eiland in de Pacifische Oceaan; we reiken u graag inspiratie aan voor uw droomreis.

U bent van harte welkom op ons kantoor in ’s-Hertogenbosch, maar wij bezoeken u net zo graag bij u thuis om uw wensen voor een reis naar Oceanië met u door te nemen.

VOORBEELDREIZEN Oceanië

Cook-eilanden

Beach Break Aitutaki - Pacific Resort Aitutaki

Nu vanaf € 3.645 p.p
Fiji

Beach Break Yasawa & Mamanuca Islands - Likuliku Lagoon Resort

Nu vanaf € 3.495 p.p
Frans-polynesie

Beach Break Frans-Polynesië - Le Taha'a Private Island Resort & Spa

Nu vanaf € 4.995 p.p
Nieuw-zeeland

Ultimate Delights New Zealand

Nu vanaf € 8.375 p.p

Otahuna Lodge

In een prachtige omgeving, op twintig minuten rijden van Christchurch, ligt de historische Otahuna Lodge in Tai Tapu. Deze lodge, met zeven verschillende suites, werd in 1895 gebouwd voor Sir Heaton Rhodes, een belangrijke pionier in dit gebied. De historie zie je nog goed terug ...

Royal Davui Island Resort

Kleinschalig, exclusief en exceptioneel, dat is het luxe adults-only Royal Davui Island Resort. Gelegen op een privé eiland bereikt u het resort per helicopter en speedboat vanuit Nadi. Eeuwenlang hebben Fijiërs de Davui (schelp) gebruikt om mensen samen te roepen. Op het Royal D...

ONZE SPECIALISTEN

Dionne van Vugt

Caribbean, Azië, Afrika, Australië, Nieuw-Zeeland en Pacific specialist.

U bereikt Dionne van Vugt op nr. 073 - 548 20 60 of via d.vanvugt@experiencetravel.nl

Corine den Hartog

Latijns-Amerika, Canada, Amerika en Nieuw-Zeeland specialist.

U bereikt Corine den Hartog op nr. 073 - 548 20 60 of via c.denhartog@experiencetravel.nl