Wij helpen u graag op weg! Bel 073 - 548 20 60

Actief

Voor veel moderne ontdekkingsreizigers bestaat de ideale reis uit een aangename balans tussen activiteiten en ontspanning. Met name het actieve gedeelte laat zich op legio verschillende manieren invullen.

Van een avontuurlijke hike tot een verkwikkende mountainbike tocht en van een middagje wildwater raften tot een gletsjerwalk. De mogelijkheden zijn eindeloos. Leg uw voorkeuren en wensen voor aan onze reisexperts en zij komen met avontuurlijke suggesties en originele activiteiten om uw actieve reis tot een onvergetelijke te maken. 

Sorteer Resultaten op:

134 Actief

Actief Peru

Deze actieve rondreis brengt u langs de meest bijzondere bezienswaardigheden van Peru. Tijdens deze reis zult u bijzondere trektochten maken. Het absolute hoogtepunt tijdens de reis is de indrukwekkende Machu Picchu, maar Peru heeft meer te bieden. Colca Canyon, Cuzco en de Heili..

Nu vanaf € 9.075 p.p


Actief Zweden in stijl

Tijdens deze 8-daagse luxe trip door Zweden kunt u uzelf compleet laten pamperen en zult u een aantal onvergetelijke unieke belevenissen tegenkomen. Samen met uw reisgezelschap zult u beginnen in de stad; Stockholm. Deze levendige stad staat vol met historische bezienswaardighede..

Nu vanaf € 2.795 p.p


Actief en Avontuurlijk Oman

Oman biedt veel meer dan enkel en alleen de uitgestrekte woestijn. Het is de perfecte bestemming voor een actieve reis. Deze avontuurlijke reis brengt u door het hele land welke u onder begeleiding van een privé gids/chauffeur samen gaat ontdekken tijdens bijzondere activiteiten ..

Nu vanaf € 6.395 p.p


Actief familieavontuur in Zuid-Afrika

Beleef een onvergetelijke familiereis in de malaria-vrije safarigebieden van Zuid-Afrika! Bezoek de imponerende Drakensbergen, ga op familiesafari in het Nambiti privéreservaat, ontdek de ruige Wild Coast en sluit uw reis af in het altijd bruisende Kaapstad...

Nu vanaf € 3.745 p.p


Actief op Antarctica

Op deze expeditiecruise naar het schiereiland van Antarctica kunt u deelnemen aan diverse activiteiten zoals kamperen op Antarctica, kajakken, sneeuwschoen-wandelingen maken, gletsjerbergbeklimmen, langlaufen en deelnemen aan fotoworkshops. Op enkele afvaarten is ook duiken op An..

Nu vanaf € 7.200 p.p