Wij helpen u graag op weg! Bel 073 - 548 20 60

Overwinteren

Als u de gure Nederlandse winter het liefst overslaat, is overwinteren in een warm exotisch oord de oplossing. Bali, Thailand, Florida, de Caribbean en ook dichter bij huis in Zuid-Europa schijnt de zon uitbundig als in ons land de dagen kort zijn. U kunt zich ook laten verrassen door relatief nieuwe zonbestemmingen zoals Dubai en Oman.

U kunt voor een paar weken overwinteren of zelfs voor een of meerdere maanden. Omdat u vaak langer in een-en-dezelfde plaats verblijft (al weerhoudt niets u ervan om op meerdere plekken te verblijven) is uw accommodatie een zeer belangrijk onderdeel bij overwinteren. Daarom heeft u bij ons keuze uit een zorgvuldige selectie van sfeervolle boetiekhotels, appartementen en lodges op de mooiste locaties. Verpoos aan het zwembad van uw stijlvolle hotel, plof neer in uw hangmat op een exclusief privéstrand, neem snorkelend of duikend een kijkje in de onderwaterwereld of geniet van een culinaire lunch op een zonovergoten boulevard. Sluit even uw ogen en dwaal af naar uw ideale overwinteringsplek. Voelt u een lichte zeebries, het warme water kabbelen onder uw blote voeten, of kriebelt het zacht zand tussen uw tenen? Staat er een verse fruitcocktail en ruikt u de geur van het zeebanket al? Misschien kijkt u uit over een eindeloze horizon die langzaam roze kleurt, omdat de zon net is ondergegaan. 

Wat uw wensen ook zijn, leg ze voor aan onze reisspecialisten en zij stellen de ideale winterzon beachbreak op maat voor u samen. Waarheen u maar wilt en zo lang als u maar wilt. Laat die winter maar komen dit keer.  

Populaire reizen

Oman

Aircruise Exclusieve City & Beach Experience

Nu vanaf € 4.325 p.p
Dubai

Beach Break Dubai - Atlantis The Palm

Nu vanaf € 2.645p.p
Spanje

Beach Break Costa del Sol - Kempinski Bahia Estepona

Nu vanaf € 775p.p
Dubai

Beach Break Dubai - One&Only Royal Mirage Residence & Spa

Nu vanaf € 3.045p.p
Oman

Aircruise Ongerepte Woestijn & Strand

Nu vanaf € 6.995 p.p
Sorteer Resultaten op:

33 Overwinteren

Abu Dhabi, weelde aan zee

Een zesdaagse vakantie naar Abu Dhabi als kennismaking met deze levendige stad, haar bijzondere Arabische cultuur en paradijselijke omgeving. U brengt een bezoek aan verschillende highlights om alles vervolgens rustig te laten bezinken tijdens een ontspannen verblijf in een luxue..

Nu vanaf € 3.045 p.p