Bestemmingen

Bestemmingen

Reizen Canada
Reizen japan

ExperienceTravel: Ontdek de wereld op uw manier

Met de keuze uit meer dan 150 bestemmingen wereldwijd kunt u zowel letterlijk als figuurlijk alle kanten op. Van de ijzige vlaktes van Antarctica tot de machtige Amazone in Brazilië en van de ruige Outback in Australië tot natuurparadijs West-Canada. Onze reisspecialisten vertellen u op basis van uw wensen precies waar u zijn moet.

Holidays: Alle droomeilanden en wereldsteden op één plek

De ideale vakantie ontstaat wanneer het totaalplaatje van begin tot eind klopt. Wereldwijd zijn hiertoe de meest verleidelijke eilanden en prestigieuze wereldsteden geselecteerd voor een onbezorgde strandvakantie of avontuurlijke stedentrip.

Bestemmingen - Holidays
Bestemmingen - Holidays Stedenreis
Cultuurreizen
Earth - Weg - Bos

Culture: Cultuurparels binnen Europa en verder

Bij Culture wordt op verfijnde wijze de culturele ziel van een land, stad of gebied blootgelegd. Ons aanbod concentreert zich met name op Europese bestemmingen, maar ook zorgvuldig samengestelde reizen naar de USA of Azië zijn geen zeldzaamheid. Te allen tijde staat interessante culturele kost centraal, naar een hoger niveau getild door een deskundige en bevlogen reisbegeleider uit het betreffende vakgebied. Wilt u zelf een culturele reis op maat laten samenstellen? Leg het voor aan onze specialisten en ze gaan voor u aan de slag.

Senior: Onbezorgd op vakantie in Nederland en Europa

Bij de vakanties en reizen van Senior by ExperienceTravel staat een gezellig samenzijn centraal, maar uiteraard speelt de bestemming ook een wezenlijke rol. Naar vrijwel iedere Nederlandse provincie worden reizen aangeboden die veelal in het voorjaar, de zomer, het najaar en rond de kerst plaatsvinden. Uiteraard horen ook de Waddeneilanden daarbij. Voorts begeven we ons dikwijls buiten de eigen landsgrenzen. Zo bezoeken we met enige regelmaat onze zuider- en oosterburen, maar ook zonnige oorden als Spanje, Portugal, Griekenland en ruwe diamant Montenegro worden aangedaan.

Earth - Weg - Bos
Seniorenvakantie
Reizen Afrika
Reizen Antarctica
Reizen Australië
Reizen Azië
Reizen Amerika

In de spotlight

We inspireren u graag met reissuggesties, verhalen, persoonlijke tips en reiservaringen naar allerlei bestemmingen wereldwijd. Gebruik ze als ideeën voor uw reis om een unieke reisbeleving te creëren.

IN Spired

Vraag voor extra inspiratie het gratis reismagazine aan.

Magazine aanvragen