Vakantie op Necker Island

Het privé-eiland van Richard Branson

Ontdek alle bestemmingen
Necker Island - Aerial - vakantie

Te gast op Necker Island

De Britse Maagdeneilanden, gelegen in het Caribisch gebied, bestaan uit meer dan vijftig eilandjes en zandbanken. De eilandengroep staat bekend om de witte zandstranden, palmbomen en oogverblindende oceaan inclusief adembenemende onderwaterwereld. Slechts enkele eilanden zijn bewoond, bij vele eilanden waant u zichzelf op een onbewoond eiland. Necker Island is een van die eilanden. Het is het privévakantie-eiland van de wereldberoemde sir Richard Branson, dus een ongeëvenaarde ervaring en privacy gegarandeerd.  

Bekijk alle Necker Island reizen
Necker Island vakantie - overview
Necker Island vakantie - Giant Tortoise
Necker Island vakantie - watersport
Necker Island vakantie - Flamingos
Necker Island vakantie - watersport
Necker Island vakantie - Lemur
Necker Island vakantie - watersport
Necker Island vakantie - Wind turbines

Verblijf op Necker Island 

Necker Island ligt verscholen in de Atlantische Oceaan ten oosten van Puerto Rico. Met de omschrijving ‘unieke hideaway’ doen we dit eiland tekort, want Richard Branson heeft er een persoonlijk vakantieparadijs gecreëerd met een aantal luxueuze villa's en suites waar zijn gasten exclusief kunnen verblijven. De vier gastenverblijven liggen verspreid over het eiland en zijn met veel gevoel voor smaak en stijl ingericht. Elk gastenverblijf telt meerdere en-suite kamers met spectaculaire uitzichten over de Caribische zee en het tropische eiland. Hoewel elke kamer uniek is, bieden ze allemaal ultieme privacy, een ruim terras en soms een eigen plunge pool. Ook culinair mag u Caribische verrassingen verwachten, waarbij de dinerlocaties de totaalervaring nog eens versterken. Van lunchen met uw blote voeten in het zand tot dineren bij zonsondergang. De ingrediënten worden zoveel mogelijk lokaal ingeslagen. Daardoor is het zowel duurzaam als supervers. 

Bewust genieten op Necker Island 

U zult ontdekken dat er op Necker Island op verschillende manieren aandacht is voor de omgeving. Naast duurzame voedselproductie ligt de focus ook op het gebied van duurzaam opgewekte energie door windmolens en zonnepanelen, het ondersteunen van de lokale gemeenschap en het beschermen van bedreigde diersoorten. Het kleine eiland heeft met ruim 140 diersoorten de hoogste biodiversiteit van de British Virgin Islands waardoor het een onverwachte locatie is voor natuurliefhebbers. Er zijn onder meer enkele zeldzame dieren uitgezet die hier normaal niet voorkomen om ze een veilig onderkomen te bieden. Zo dartelen er ringstaartmaki's uit Madagscar over het eiland en sieren zeeschildpadden de toch al kleurrijke onderwaterwereld. Talloze flamingo's voorzien het eiland van een Caribische vibe. Het eiland is omzoomd door zandstranden met namen als Turtle Beach. Als activiteiten worden kajakken, windsurfen, snorkelen en duiken aangeboden. Op het eiland kunt u bovendien yogasessies bijwonen, tennissen en wandelen door het tropische landschap. 

Praktisch

Reisseizoen informatie

Geschikte reisperiodes naar Necker Island

jan
feb
maa
apr
mei
jun
jul
aug
sep
okt
nov
dec
  • Geen ideale maand
  • Goede maand
  • Ideale reismaand

IN Spired

Vraag voor extra inspiratie het gratis reismagazine aan.

Magazine aanvragen