Esther van Eerd

Reisspecialist

Het bijzondere gevoel dat reizen teweegbrengt is nergens anders mee te vergelijken. Extra leuk aspect is dat ieder land weer anders is en je in dit opzicht eindeloos kunt blijven variëren. Sterker nog, een reis naar hetzelfde land kan er een volgende keer weer compleet anders uitzien. Een pakkend voorbeeld hiervan is de USA. Ik heb het land meerdere keren bezocht en zal dat in de toekomst ook zeker blijven doen. Het noordoosten maakt indruk met legendarische plekken en historische steden, de Florida Keys bieden alles om ultiem te relaxen en het zuidwesten biedt met ruige canyons en bruisende steden een aangename afwisseling. En dan te bedenken dat ik de Deep South van Texas, het natuurschoon van Oregon en de weidsheid van het wilde westen nog niet eens heb mogen ervaren. Genoeg dus nog op mijn wensenlijst! In de tussentijd vertel ik u graag alles over de locaties in de USA die ik al wel meermaals bezocht, evenals over Nieuw-Zeeland, West-Canada en Egypte. Het leukste aan mijn werk vind ik de afwisseling.

“Een bestemming streep je niet zomaar van je bucketlist af als je ergens geweest bent. De reis moet in alle opzichten onvergetelijk zijn. Laat dat maar aan mij over.”

Net als ieder land, is iedere reiziger uniek. Hoe vreemder de reiswensen, hoe interessanter het is om een uniek voorstel uit te werken. Lekker buiten de gebaande paden, zeg maar. Uiteraard zijn de wensen en persoonlijke voorkeuren van de klant het uitgangspunt, mijn ervaringen en expertise zie ik als het cement tussen de stenen. Als de uiteindelijke reis dan staat als een huis, geeft dat enorm veel voldoening. Soms laten mensen me tijdens hun reis al weten dat ze het zo naar hun zin hebben. Op dat specifieke moment kan zo'n compliment dan bijna net zo fijn zijn als zelf een reis maken, maar als ik eenmaal zelf weer op reis ben weet ik het weer heel zeker: het gevoel dat reizen teweegbrengt is nergens anders mee te vergelijken!

Reisspecialist

Esther van Eerd

Ik stel graag een persoonlijke reis op maat voor u samen, geheel gebaseerd op uw reiswensen. Neem gerust contact met mij op.

Specialist in

In de spotlight

We inspireren u graag met reissuggesties, verhalen, persoonlijke tips en reiservaringen naar allerlei bestemmingen wereldwijd. Gebruik ze als ideeën voor uw reis om een unieke reisbeleving te creëren.