Wat mij betreft is reizen veel meer dan een paar weken ontspannen in een andere omgeving. Natuurlijk is het prettig even helemaal nergens aan te hoeven denken, maar ik zie reizen echt als een stukje persoonlijke ontwikkeling. Onbevangen de wereld inkijken en nieuwe inzichten opdoen. Andere mensen en culturen ontmoeten en ontroerd raken door de natuur. Ik houd enorm van buiten zijn, het liefst in afgelegen gebieden, dat maakt iets los in mij. In Madagascar bijvoorbeeld, waar ik tussen de bladeren in de jungle stuitte op lemuren en kameleons. Of tijdens een ontdekkingstocht in Colombia toen ik bij een wonderlijke regenboogrivier belandde. De beren van Alaska en gorilla's van Oeganda waren al net zo bijzonder. Ik raak dan in een soort verwondering en dat zijn voor mij de ultieme geluksmomenten. Maar ook authentieke landen met oude culturen, zoals Peru maken indruk. Met name de afwisseling tussen compleet verschillende landen en werelddelen is interessant.

""Het liefst geef ik adviezen om reiskeuzes te maken die ook nog wat bijdragen aan een betere wereld."
Corine den Hartog

Mijn reiservaring is zodoende enorm divers en breed. Ik startte als specialist met Latijns-Amerika, breidde dit uit met Noord-Amerika, waarna later ook Afrika, Scandinavië en Australië volgden. Rode draad bij al deze verschillende bestemmingen is dat het vaak de onverwachte belevenissen zijn die reizen zo mooi maken. En dat gun ik u ook! Daarom stel ik al sinds 2012 reizen samen voor ExperienceTravel reizigers. Soms bij ons op kantoor en soms bij de reiziger thuis aan de keukentafel, maar de daadwerkelijke adviezen die ik geef en ideeën die ik opper, ontstaan tijdens de reizen die ik zelf maak.  Het liefst geef ik adviezen om reiskeuzes te maken die ook nog wat bijdragen aan een betere wereld. Bijvoorbeeld door een mooie ecolodge te adviseren waarvan ik weet dat ze de lokale gemeenschap ondersteunen en extra inspanningen leveren voor behoud van de natuur. Uiteindelijk is het doel om een originele reis te ontwerpen die aansluit bij de wensen, waarbij die ene unieke lodge of die verrassende activiteit het verschil maakt tussen een mooie en een onvergetelijke reis.

Reisspecialist

Corine den Hartog

Ik stel graag een persoonlijke reis op maat voor u samen, geheel gebaseerd op uw reiswensen. Neem gerust contact met mij op.

In de spotlight

We inspireren u graag met reissuggesties, verhalen, persoonlijke tips en reiservaringen naar allerlei bestemmingen wereldwijd. Gebruik ze als ideeën voor uw reis om een unieke reisbeleving te creëren.