St. Vincent & de Grenadines vakantie

Zeilparadijs in de Cariben

Ontdek alle bestemmingen
Mopion Island - St. Vincent & de Grenadines vakantie

Vakantie op St. Vincent & de Grenadines

St. Vincent & de Grenadines maken deel uit van de kleine Antillen. De eilandengroep bestaat uit het 20 kilometer lange St. Vincent en 32 kleine eilandjes die samen ‘de Grenadines’ vormen. De onafhankelijke eilandengroep heeft een Britse koloniale geschiedenis en telt ruim 110.000 bewoners. De voertaal is Engels en vele bewoners spreken daarnaast Vincentian Creole, een lokale variant op de Engelse taal.  De hoofdstad Kingstown is gelegen op St. Vincent en naast de belangrijkste haven tevens het commerciële centrum van de eilandengroep. St. Vincent & de Grenadines hebben een tropisch klimaat wat ervoor zorgt dat de temperatuur het gehele jaar rond de 25 en 30 graden ligt. 

Bekijk alle St. Vincent & de Grenadines reizen
reisspecialist

Désiré Schapers

Lees meer over mij

Ik stel graag een persoonlijke reis op maat voor u samen, geheel gebaseerd op uw reiswensen. Neem gerust contact met mij op.

Arnos vale - St. Vincent & de Grenadines vakantie
Petit - St. Vincent & de Grenadines vakantie
Petit tabac - St. Vincent & de Grenadines vakantie
Tabago cays - St. Vincent & de Grenadines vakantie

Vakantie op St. Vincent & de Grenadines  

U zult naar verwachting aankomen bij de hoofdstad Kingstown, waarvandaan u de rest van St. Vincent & de Grenadines kunt verkennen. De gevarieerde eilanden zijn groen en heuvelachtig, wat een prachtig achtergronddecor oplevert tijdens uw vakantie op St. Vincent & de Grenadines. Op het vulkanische eiland St. Vincent kunt u een wandeling langs de krater van een actieve vulkaan maken. De azuurblauwe zee die de eilanden omringd leent zich perfect om te snorkelen, duiken of zeilen. U vindt er diverse accommodaties om uw vakantie op St. Vincent & de Grenadines in door te brengen. Van kleinschalige hotels tot exclusieve resorts met privéstranden, comfortabele kamers en uitmuntende faciliteiten. Daarnaast leent deze eilandengroep zich uitstekend om te gaan eilandhoppen per boot. Onze reisspecialisten adviseren u graag over de mogelijkheden.

Praktisch

Reisseizoen informatie

Geschikte reisperiodes naar St. Vincent & de Grenadines

jan
feb
maa
apr
mei
jun
jul
aug
sep
okt
nov
dec
  • Geen ideale maand
  • Goede maand
  • Ideale reismaand

IN Spired

Vraag voor extra inspiratie het gratis reismagazine aan.

Magazine aanvragen