Wij helpen u graag op weg! Bel 073 - 548 20 60

Duiken

De onderwaterwereld heeft iets magisch. Wanneer u onder water verdwijnt, openbaart zich een wereld op zich. De serene rust die er heerst vormt een harmonieus geheel met de dikwijls kleurrijke bewoners van de zee.

Diverse bestemmingen wereldwijd staan bekend als duik- en snorkelparadijs. Bonaire, de Malediven en de Seychellen zijn bekende hotspots, maar hoorde u al eens van het Indonesische Raja Ampat of de Blue Hole bij Belize? Onze reisexperts kunnen u informeren over de meest begeerlijke duikbestemmingen wereldwijd en vertellen u indien nodig waar en hoe u uw duikbrevet kunt halen. Bijvoorbeeld bij de Harbour Village Beach Club op Bonaire, een stijlvol resort dat de beschikking heeft over zijn eigen duikschool. 

Populaire reizen

Malediven

Beach Break Malediven - Cheval Blanc Randheli

Nu vanaf € 10.575p.p
Sorteer Resultaten op:

77 Duiken

Abu Dhabi, weelde aan zee

Een zesdaagse vakantie naar Abu Dhabi als kennismaking met deze levendige stad, haar bijzondere Arabische cultuur en paradijselijke omgeving. U brengt een bezoek aan verschillende highlights om alles vervolgens rustig te laten bezinken tijdens een ontspannen verblijf in een luxue..

Nu vanaf € 3.045 p.p


Adembenemend Guatemala & Belize

Ervaar het kleurrijke Guatemala met haar koloniale steden, het kratermeer Lake Atitlán en de Maya ruïnes Tikal. U vervolgt de reis naar Belize, waar u een bezoek brengt aan Actun Tunichil Muknal, ofwel de ATM Caves. Na dit indrukwekkende bezoek wordt u naar Placencia gebracht voo..

Nu vanaf € 6.695 p.p


Aircruise Exclusieve City & Beach Experience

Maak een combinatie tussen het stedelijke van Dubai en het hagelwitte zandstrand van Zighy Bay in Oman. Uw transfer vanuit Dubai is met een onvergetelijke vlucht per klein vliegtuig over de exotische landschappen van de Verenigde Arabische Emiraten & Oman...

Nu vanaf € 4.325 p.p


Aircruise Ongerepte Woestijn & Strand

Combineer uitersten in het Midden Oosten; magisch Dubai, een parelwit zandstrand in Oman en tenslotte een afgelegen oasis middenin de woestijn. U stapt in de onaangetaste natuur van het Midden Oosten en zult het ook vanuit de lucht ervaren door middel van 2 unieke vluchten...

Nu vanaf € 6.995 p.p


Autorondreis Mauritius

Met een 14-daagse autorondreis naar Mauritius wisselt u in uw eigen tempo natuur en authentieke dorpjes af met ontspanning op een adembenemend wit zandstrand. Zo ontdekt u al snel dat Mauritius meer te bieden heeft dan tropische stranden. Deze manier van reizen biedt alle vrijhei..

Nu vanaf € 4.995 p.p