Wij helpen u graag op weg! Bel 073 - 548 20 60

Sportief

Sport verbroedert en brengt mensen in vervoering. Zelden zijn grote groepen mensen zo euforisch als op het moment dat hun land het WK voetbal wint.

Met het verstrijken van de jaren zijn uiteenlopende sportevenementen, van kleinschalig tot zeer massaal, in ieder land van begin tot eind op tv te volgen. Echter, de échte sport fan weet dat de ultieme ervaring wordt geboden daar waar het gras geroken kan worden en waar u de atleten naar adem kunt horen happen. Met onze wereldwijde partners zorgen wij voor de beste tickets voor de meest exclusieve sportevenementen. Bezoek de finale van het legendarische Wimbledon, woon een Formule 1 race bij of ervaar de magie van de Champions League finale. 

Sorteer Resultaten op:

29 Sportief

Avontuurlijke rondreis Sri Lanka

De geschiedenis van Sri Lanka is onlosmakelijk verbonden met het boeddhisme. Tijdens uw 14-daagse rondreis door Sri Lanka vindt u er eeuwenoude tempelsteden, kolossale stoepa’s en Boeddhabeelden, soms verborgen tussen de heuvels en het groen. Met een deskundige gids gaat u ze in ..

Nu vanaf € 5.745 p.p


Cruise door Vietnam en Cambodja

Tussen de bloeiende culturen van de Mekong Delta in Vietnam en de oude ruïnes en koloniale pareltjes van Cambodja, geniet u op uiterst comfortabele wijze van een exotische cruise...

Nu vanaf € 6.995 p.p


Cruise door ruig en stoer Alaska

Deze reis omvat maar liefst twee cruises. Tezamen geven ze een unieke weerspiegeling van de wildernis...

Nu vanaf € 9.295 p.p


De Scandinavische hoofdsteden & Noorse fjorden

Deze reis door Scandinavië bevat alle elementen om een onvergetelijke ervaring te kunnen beleven. De vele Noord-Europese hoofdsteden bezitten elk over zijn eigen charme en doormiddel van unieke tours leert u de steden binnen no-time kennen. Na deze reis heeft u heel veel van het ..

Nu vanaf € 2.695 p.p


Familiereis Costa Rica

Wilt u een bijzondere 15-daagse reis maken met uw gezin? Dan is Costa Rica een ideale bestemming. Het land is buitengewoon afwisselend: u vindt er vulkanen, nevelwouden, regenwouden en parelwitte stranden. De rijafstanden zijn kort, de wegen zijn veilig en er is veel te onderneme..

Nu vanaf € 5.245 p.p