Ontdek Laos

Wanneer u Laos bezoekt‚ raakt u ongetwijfeld gefascineerd door de in de mist gehulde bergen‚ de mysterieuze rivieren die onaangetaste bossen doorkruisen en de monniken die in alle vroegte met hun bedelnap langs de vele gelovigen lopen.

Laos is een verfrissend land dat nog niet door het massatoerisme is aangetast en waar men nog volgens de traditionele manier leeft in de schaduw van een veranderende wereld. Laos is geen land dat men even aandoet‚ het is een land dat u echt moet ervaren. Tijdens uw reis door Laos kunt u bergvolkeren bezoeken en trekkingen maken door de mooie natuur. Op het Bolaven Plateau kunt u koffieplantages bezoeken en prachtige watervallen bekijken. Ontmoet de vriendelijke bevolking en geef u over aan de onthaaste lifestyle van de Laotianen. Reizen naar Laos zijn overigens perfect te combineren met reizen naar Cambodja of Thailand.

Wilt u meer weten over onvergetelijke, exclusieve Laos reizen op maat? U bent van harte welkom op ons kantoor in ‘s-Hertogenbosch, maar onze specialisten bezoeken u net zo graag bij u thuis om uw reiswensen door te nemen.

VRAAG OFFERTE AAN

3 Nagas Hotel

Het kleinschalige 3 Nagas hotel ligt in het centrum van Luang Prabang. De kamers zijn verdeeld over twee goed onderhouden, tegenover elkaar liggende huizen. De kamers zijn sfeervol ingericht en hebben een Laotiaanse stijl. Terwijl u 's ochtends ontbijt, kunt u genieten van de lev...

Ansara Hotel

Het charmante Ansara Hotel ligt in aan een rustig laan in het historische centrum. Op loopafstand bevinden zich de beroemde Mekong rivier en andere bezienswaardigheden. Het hotel beschikt over kamers en suites voorzien van alle comfort. Qua inrichting is gekozen voor een Aziatisc...

ONZE SPECIALISTEN

Sabrina Iriks Reisspecialist

Sabrina Iriks

Latijns-Amerika en Poolgebieden specialist.


Telefoonnummer: 073 - 548 20 60
E-mail: s.iriks@experiencetravel.nl

Desire Schaper Reisspecialist

Desiré Schapers

Noord-Amerika, Caribbean, Azië en Europa specialist.


Telefoonnummer: 073 - 548 20 62
E-mail: d.schapers@experiencetravel.nl

Kirsten Vluggen Reisspecialist

Kirsten Vluggen

Azië, Amerika en Europa specialist.


Telefoonnummer: 073 - 548 20 62
E-mail: k.vluggen@experiencetravel.nl

Katrijn Berends Reisspecialist

Katrijn Berends

Noordpool, Afrika en Indische Oceaan specialist.


Telefoonnummer: 073 - 548 20 60
E-mail: k.berends@experiencetravel.nl

Corine den Hartog Reisspecialist

Corine den Hartog

Latijns-Amerika, Canada, Amerika en Nieuw-Zeeland specialist.


Telefoonnummer: 073 - 548 20 60
E-mail: c.denhartog@experiencetravel.nl

Dionne van Vugt Reisspecialist

Dionne van Vugt

Caribbean, Azië, Afrika, Australië, Nieuw-Zeeland en Pacific specialist.


Telefoonnummer: 073 - 548 20 60
E-mail: d.vanvugt@experiencetravel.nl

Reisspecialist Juliet

Juliet van Huuksloot

Latijns-Amerika & Midden-Amerika Specialist.


Telefoonnummer: 073 - 548 20 60
E-mail: j.vanhuuksloot@experiencetravel.nl

Reisspecialist Natasja

Natasja van Eldik

Caribbean & Afrika specialist.


Telefoonnummer: 073 - 548 20 60
E-mail: n.vaneldik@experiencetravel.nl

Reisspecialist Manon

Manon Schuurmans

Caribbean, Noord-Amerika, Afrika, Lapland en Dubai Specialist.


Telefoonnummer: 073 - 548 20 60
E-mail: m.schuurmans@experiencetravel.nl

Laos reizen op maat

Laos reizen

Laos is het enige land van Zuidoost-Azië dat geheel omringd is door andere landen. Mede door het ontbreken van een kuststrook is Laos lange tijd geïsoleerd geweest, wat Laos in natuurlijk opzicht een van de meest ongerepte landen maakt. U kunt tijdens mooie Laos reizen genieten van uitgestrekte regenwouden, beboste bergketens en schitterende rivieren. Door Laos reizen betekent kennismaken met een levenstempo dat een stuk lager ligt dan in andere landen in Zuidoost-Azië. Het noorden is het minst ontwikkelde gedeelte van het land. Dit is het gebied waar veel bergstammen leven in dichtbeboste heuvels en bergen. In het zuiden kunt u genieten van mooie watervallen en heuvels op het unieke Bolaven Plateau. Ook vindt u in het zuiden Si Pan Dhon. De Mekong verdeelt hier het land in zo'n 4.000 eilandjes. Ontdek de ongereptheid van Laos.

Reistips Laos

Door Laos reizen betekent kennismaken met een van de best bewaard gebleven culturen van Indochina. U kunt in dit land kennismaken met de gastvrijheid van de etnische minderheden, riviertochten maken over de Mekong en historische tempels bezichtigen. Verder kunt u tijdens exclusieve Laos reizen de breedste waterval van Zuidoost-Azië bezichtigen, de overheerlijke koffie proeven op een van de koffieplantages op het Bolaven Plateau, een bezoek brengen aan de romantische koningsstad Luang Prabang of heerlijk dineren en flaneren in de hoofdstad Vientiane. In Vientiane openbaart zich een wereld die niet te vergelijken is met andere hoofdsteden in Azië. Er heerst nog rust in deze stad, die echter wel een roerige geschiedenis met overheersingen kent. Laat u verleiden door heerlijk Laotiaans eten in een van de vele restaurantjes in deze kleine, gezellige stad.