Bali

Ten oosten van Java en ten westen van Lombok ligt het prachtige Bali. Een eiland dat u veel te bieden heeft. In het zuiden van het eiland zijn de stranden parelwit‚ op andere gedeeltes van Bali zijn ze bedekt met grijs of zwart vulkaanzand.

Naast de mooiste stranden vindt u op Bali ook vele kratermeren‚ diepe ravijnen‚ weelderige regenwouden en prachtige vulkanische gebergten. Tot de weelderige regenwouden behoort onder andere het Bali Barat National Park. In 1941 werd het park tot nationaal park benoemd. Zij hadden deze titel aangevraagd omdat zij de Balinese tijger een beschermd leefgebied wilden bieden. Helaas is het ze niet gelukt om de met uitsterven bedreigde tijger van zijn ondergang te redden‚ maar ze bieden nu wel een thuis aan een ander bedreigd diersoort‚ de Balinese spreeuw. Er schijnen nog maar veertien stuks van deze prachtige vogels in het wild te leven. Wanneer u verder het binnenland van Bali ingaat‚ zult u diverse boerderijen met aangrenzende rijstterrassen tegenkomen. Hierop verbouwen de bewoners hun gewassen die de belangrijkste bron van inkomsten opleveren.

Reizen Activiteiten
 • Deze onvergetelijke cruise gaat rondom de wereld, wat deze reis een echte unieke beleving maakt. Het start- en eindpunt is in Los Angeles, vanwaar er westwaarts gevaren wordt. Geniet van het luxe schip, de Seven Seas Navigator, welke de komende 138 dagen uw thuis wordt.
  Nu vanaf € 69.475 p.p.
 • Het mooiste van Java en Bali openbaart zich aan u tijdens deze reis. Cultureel erfgoed van wereldklasse, adembenemende vulkaanlandschappen en felgroene rijstvelden domineren uw dagen in Indonesië.
  Nu vanaf € 5.275 p.p.
 • Ontdek de magie van het Komodo National Park en de omliggende archipel middels deze exclusieve Aqua Blu cruise. Tijdens deze ontdekkingsreis vaart u langs de mooiste locaties van het park, ontdekt u de meest intieme privé stranden en maakt u de meest bijzondere trekkings. Geniet van al deze ervaringen vanaf het comfort van de luxe Aqua Blu Explorer-jacht.
  Nu vanaf € 9.295 p.p.
 • Veelzijdigheid ten top: op Sumatra staat u oog in oog met wilde natuur en haar bewoners, terwijl het op Java vulkanen en tempels zijn die zich op uw netvlies branden. De mythische charme en exotische schoonheid van Bali zijn een fijne afsluiter van deze onvergetelijke reis.
  Nu vanaf € 5.975 p.p.
 • Beleef een ontspannen en veelzijdige vakantie op Bali en Lombok. De twee eilanden zijn een gevierd duo. Geniet van vulkanische landschappen, rijstvelden, tempels en paradijselijke stranden.
  Nu vanaf € 3.895 p.p.
 • Een tafel en keuken worden met goedkeuring van de lokale boeren ‘on the spot’ voor u opgezet. Als het te warm wordt in de zon, kunt u in de schaduw zitten onder de voor u geplaatste overkapping. De persoonlijke bediening serveert u een 3-gangen lunch...
 • onze specialisten
  Kirsten Vluggen, Azië en Amerika specialist. U bereikt Kirsten op nr. 073 - 548 20 60.
  Kirsten Vluggen
  Expertise: Amerika, Thailand, Indonesië, Maleisië, Laos, Cambodja, Vietnam, Myanmar, Dubai en Nepal.
 • onze specialisten
  Barbara Roeters, Azië, Caribbean & Spitsbergen specialist. U bereikt Barbara op nr. 073 - 548 20 60.
  Barbara Roeters
  Expertise: Azië; Tibet, China, Japan, Thailand, Laos, Vietnam, Cambodja, Myanmar, Nepal, Bhutan, India, Sri Lanka, Indonesië, Maleisië, Filipijnen. Midden Oosten, Caribbean en Spitsbergen
 • onze specialisten
  Dionne van Vugt, Caribbean, Azië, Afrika en Oceanië specialist. U bereikt Dionne op nr. 073 - 548 20 60 .
  Dionne van Vugt
  Expertise: Zuid-Afrika, Namibië, Ecuador, Brazilië, Sri Lanka, Indonesië, Thailand, Vietnam, Aruba, Bonaire, Curacao, Cuba
 • onze specialisten
  Marlous Rekkers, Afrika & Azië specialist. U bereikt Marlous op nr. 073 - 548 20 60.
  Marlous Rekkers
  Expertise: Bali, Caribbean, Maleisië, Mauritius, Namibië, Singapore, Sri Lanka, Tanzania, Thailand & Zuid-Afrika
 • onze specialisten
  Eszti Hochstenbach, Azië specialist. U bereikt Eszti op nr. 073 - 548 20 60.
  Eszti Hochstenbach
  Expertise: Cambodja, Laos, Sri Lanka, Indonesië, Malediven, China en Costa Rica