Beleef Afrika

Afrika reizen op maat

Naar Afrika reizen is voor velen een ongeëvenaarde ervaring. In dit oercontinent houden traditionele culturen vast aan oorspronkelijke levenswijzen en zijn wilde dieren nog echt wild. U kunt zomaar oog in oog komen te staan met de Big Five.

Het Afrikaanse continent beschikt over de grootste wildgebieden en safariparken ter wereld. Tevens biedt het een thuis aan vele volkeren, stammen en culturen, zoals de Himba en de Bosjesmannen. De rijke variatie aan eco-systemen maakt iedere regio uniek. Van dichte jungles met zeldzame gorilla’s en chimpansees tot open vlaktes met duizenden gnoes en zebra’s. Van schitterende rivieren met nijlpaarden, krokodillen en watervogels tot droge woestijngebieden met oryxen en reptielen en tot slot hoge rotsgebergten waar de arenden waakzaam rondzweven. Kortom, tijdens een Afrika reis staat u een intense natuurbeleving te wachten.

ExperienceTravel biedt onvergetelijke, exclusieve Afrika reizen en safari’s op maat. U kunt dus zelf aangeven waar uw interesses liggen en waar u naar op zoek bent in een reis of safaripark. Onze reisspecialisten weten uw wensen als geen ander om te smeden tot een reis die een onvergetelijke indruk achterlaat. Een kanosafari in Botswana, een gorillatrekking in Oeganda, een bezoek aan een Himbadorp in Namibië; u bepaalt zelf hoe u Afrika beleeft.

U bent van harte welkom op ons kantoor in ’s-Hertogenbosch, maar wij bezoeken u net zo graag bij u thuis om uw wensen voor een reis naar Afrika met u door te nemen.

voorbeeldreizen Afrika

Deze rustieke lodge ligt op grote hoogte aan de rand van de beroemde Ngorongoro krater. Bij de bouw is er gebruik gemaakt van natuurlijk gesteente uit de omgeving. De lodge gaat daarmee in zijn geheel op in zijn omgeving en is vanuit de krater niet zichtbaar....

Activiteit
De felgroene velden, mahoniekleurige bossen en kleine watervalletjes, zijn de kenmerken van deze schilderachtige omgeving.
 • onze specialisten
  Kitty Nieuwenhuijsen, Afrika en Canada specialist. U bereikt Kitty op nr. 073 - 548 20 60 .
  Kitty Nieuwenhuijsen
  Expertise: Zuid-Afrika, Namibië, Botswana, Zimbabwe, Zambia, Malawi, Tanzania, Kenia, Rwanda en Canada
 • onze specialisten
  Mandy den Otter, Afrika, Canada & Alaska specialist. U bereikt Mandy op nr. 073 - 548 20 60.
  Mandy den Otter
  Expertise: Zuid-Afrika, Namibë, Botswana, Tanzania, Canada, Alaska.
 • onze specialisten
  Katrijn Berends, Noordpool, Afrika en Indische Oceaan specialist. U bereikt Katrijn op nr. 073 - 548 20 60.
  Katrijn Berends
  Expertise: Spitsbergen, Groenland, de Seychellen, Zuid-Afrika, Namibië, Botswana en de Malediven.
 • onze specialisten
  Dionne van Vugt, Caribbean, Azië, Afrika en Oceanië specialist. U bereikt Dionne op nr. 073 - 548 20 60 .
  Dionne van Vugt
  Expertise: Zuid-Afrika, Namibië, Ecuador, Brazilië, Sri Lanka, Indonesië, Thailand, Vietnam, Aruba, Bonaire, Curacao, Cuba
 • onze specialisten
  Marlous Rekkers, Afrika & Azië specialist. U bereikt Marlous op nr. 073 - 548 20 60.
  Marlous Rekkers
  Expertise: Bali, Caribbean, Maleisië, Mauritius, Namibië, Singapore, Sri Lanka, Tanzania, Thailand & Zuid-Afrika

Onvergetelijke Afrika reizen

De mooiste accommodaties in Afrika

Tijdens onze Afrika reizen overnacht u op droomlocaties. Denk aan een exclusieve game lodge verscholen in een natuurreservaat of privésafaripark, waar u geniet van comfort en een optimale wildbeleving. Of aan een schitterende woestijnlodge in Nambië, die dankzij de prachtige natuurlijke architectuur volledig opgaat in het landschap. De vergezichten over het weidse landschap zijn er fenomenaal. Er zijn meer plekken die onze Afrika reizen nét dat beetje extra geven. Zo is een bezoek aan Zuid-Afrika niet compleet zonder een nacht in een kleinschalig en sfeervol boetiekhotel. Bovendien kunt u ook naar Afrika reizen voor een verblijf in een paradijselijk strandresort, aan de Indische Oceaan in Mozambique, een lagune in Malawi of op Zanzibar. Waar u ook komt, u geniet volop van persoonlijke aandacht en service. Ontdek het Afrika van uw dromen.

Unieke belevenissen in Afrika

Door Afrika reizen is onlosmakelijk verbonden met het beleven van een unieke wildervaring. Ga bijvoorbeeld met ervaren rangers op zoek naar de Big Five in een safaripark, in een open jeep, ver weg van de gebaande paden. Ook rivier- en wandelsafari’s en een walvissafari op zee behoren tot de vele mogelijkheden. Ieder land in Afrika biedt een unieke kennismaking met het dierenrijk. Op dergelijke avontuurlijke Afrika reizen bieden wellness, golfbanen van wereldklasse, Zuid-Afrikaanse wijnen en mooie stranden een perfecte aanvulling. Andere elementen die Afrika reizen onvergetelijk maken, zijn ballonvaarten boven de weidse landschappen of een kennismaking met een van de vele lokale culturen. Of u nu de Samburu en Masaai in Kenia bezoekt of de San Bosjesmannen en de Herero in Nambibië; een ontmoeting met de inwoners van Afrika staat garant voor een verbreding van uw horizon.

Accommodatie
Constance Lémuria
Voorbeeldreis
Seychellen per luxe prive zeiljacht
Nu vanaf € 8.925
Activiteit
Victoria Falls Steam Train dinner