Beleef Afrika

Afrika reizen op maat

Naar Afrika reizen is voor velen een ongeëvenaarde ervaring. In dit oercontinent houden traditionele culturen vast aan oorspronkelijke levenswijzen en zijn wilde dieren nog echt wild. U kunt zomaar oog in oog komen te staan met de Big Five.

Het Afrikaanse continent beschikt over de grootste wildgebieden en safariparken ter wereld. Tevens biedt het een thuis aan vele volkeren, stammen en culturen, zoals de Himba en de Bosjesmannen. De rijke variatie aan eco-systemen maakt iedere regio uniek. Van dichte jungles met zeldzame gorilla’s en chimpansees tot open vlaktes met duizenden gnoes en zebra’s. Van schitterende rivieren met nijlpaarden, krokodillen en watervogels tot droge woestijngebieden met oryxen en reptielen en tot slot hoge rotsgebergten waar de arenden waakzaam rondzweven. Kortom, tijdens een Afrika reis staat u een intense natuurbeleving te wachten.

ExperienceTravel biedt onvergetelijke, exclusieve Afrika reizen en safari’s op maat. U kunt dus zelf aangeven waar uw interesses liggen en waar u naar op zoek bent in een reis of safaripark. Onze reisspecialisten weten uw wensen als geen ander om te smeden tot een reis die een onvergetelijke indruk achterlaat. Een kanosafari in Botswana, een gorillatrekking in Oeganda, een bezoek aan een Himbadorp in Namibië; u bepaalt zelf hoe u Afrika beleeft.

U bent van harte welkom op ons kantoor in ’s-Hertogenbosch, maar wij bezoeken u net zo graag bij u thuis om uw wensen voor een reis naar Afrika met u door te nemen.

voorbeeldreizen Afrika

De Nkwazi Lodge is een goede tussenstop op weg naar het Mahango Game Reserve. Het ligt aan de oevers van de Okavango River net buiten Rundu. De lodge beschikt over milieuvriendelijke bungalows in verschillende afmetingen. De charme van deze lodge is dat...

Activiteit
Met een spotlight speurt u naar groot en kleiner wild. Hoogtepunt van de avondsafari is het ontdekken van een van de luipaarden, waar South Luangwa bekend om staat. Deze dieren laten zich vooral ’s avonds zien.
 • onze specialisten
  Kitty Nieuwenhuijsen, Afrika en Canada specialist. U bereikt Kitty op nr. 073 - 548 20 60 .
  Kitty Nieuwenhuijsen
  Expertise: Zuid-Afrika, Namibië, Botswana, Zimbabwe, Zambia, Malawi, Tanzania, Kenia en Canada
 • onze specialisten
  Mandy Donselaar, Afrika, Canada & Alaska specialist. U bereikt Mandy op nr. 073 - 548 20 60.
  Mandy Donselaar
  Expertise: Zuid-Afrika, Namibë, Botswana, Tanzania, Canada, Alaska.
 • onze specialisten
  Katrijn Berends, Noordpool, Afrika en Indische Oceaan specialist. U bereikt Katrijn op nr. 073 - 548 20 60.
  Katrijn Berends
  Expertise: Spitsbergen, Groenland, de Seychellen, Zuid-Afrika, Namibië, Botswana en de Malediven.
 • onze specialisten
  Sandra van den Bogaart, Afrika, Amerika en Azië specialist. U bereikt Sandra op nr. 073 - 548 20 60.
  Sandra van den Bogaart
  Expertise: Zuid-Afrika, Amerika, Dubai, Thailand en cruises.

Onvergetelijke Afrika reizen

De mooiste accommodaties in Afrika

Tijdens onze Afrika reizen overnacht u op droomlocaties. Denk aan een exclusieve game lodge verscholen in een natuurreservaat of privésafaripark, waar u geniet van comfort en een optimale wildbeleving. Of aan een schitterende woestijnlodge in Nambië, die dankzij de prachtige natuurlijke architectuur volledig opgaat in het landschap. De vergezichten over het weidse landschap zijn er fenomenaal. Er zijn meer plekken die onze Afrika reizen nét dat beetje extra geven. Zo is een bezoek aan Zuid-Afrika niet compleet zonder een nacht in een kleinschalig en sfeervol boetiekhotel. Bovendien kunt u ook naar Afrika reizen voor een verblijf in een paradijselijk strandresort, aan de Indische Oceaan in Mozambique, een lagune in Malawi of op Zanzibar. Waar u ook komt, u geniet volop van persoonlijke aandacht en service. Ontdek het Afrika van uw dromen.

Unieke belevenissen in Afrika

Door Afrika reizen is onlosmakelijk verbonden met het beleven van een unieke wildervaring. Ga bijvoorbeeld met ervaren rangers op zoek naar de Big Five in een safaripark, in een open jeep, ver weg van de gebaande paden. Ook rivier- en wandelsafari’s en een walvissafari op zee behoren tot de vele mogelijkheden. Ieder land in Afrika biedt een unieke kennismaking met het dierenrijk. Op dergelijke avontuurlijke Afrika reizen bieden wellness, golfbanen van wereldklasse, Zuid-Afrikaanse wijnen en mooie stranden een perfecte aanvulling. Andere elementen die Afrika reizen onvergetelijk maken, zijn ballonvaarten boven de weidse landschappen of een kennismaking met een van de vele lokale culturen. Of u nu de Samburu en Masaai in Kenia bezoekt of de San Bosjesmannen en de Herero in Nambibië; een ontmoeting met de inwoners van Afrika staat garant voor een verbreding van uw horizon.

Accommodatie
Morukuru Beach Lodge
Voorbeeldreis
Safari Deluxe Botswana
Nu vanaf € 11.545
Activiteit
Wandeling door Hells Gate