Chili Deluxe

21-daagse rondreis
Op basis van 2 personen
Nu vanaf € 13.925 p.p.
Ontvang een persoonlijk reisvoorstel

Hoogtepunten van deze reis

 • Luxueuze accommodaties
 • Historisch Santiago
 • Prachtige natuur in Torres del Paine National Park
 • De bijzondere Atacama woestijn
 • Indrukwekkend Paaseiland
 • Genieten van de Chileense wijnen

Geniet 21 dagen in luxe van de veelzijdigheid die Chili te bieden heeft. U verblijft in exclusieve accommodaties terwijl u kennismaakt met de uithoeken van Chili.

Tijdens deze reis ontdekt u het veelzijdige Chili en overnacht u in luxueuze accommodaties. Na aankomst in de hoofdstad Santiago maakt u onder begeleiding van een gids een stadstour waarbij u langs alle mooie en historische plekken komt. Vervolgens vliegt u zuidwaarts en verblijft u in het nationale park Torres del Paine. Dit park kenmerkt zich door hoge bergpieken en gletsjers. De kleurrijke havenstad Valparaíso is uw volgende bestemming. Geniet van de gastronomie in één van de vele excentrieke bars en restaurants. Aan de stranden in de omgeving van deze stad kunt u heerlijk relaxen. U reist noordwaarts naar de uitgestrekte Atacama woestijn, waar u overnacht in het woestijnstadje San Pedro de Atacama. Breng een bezoek aan de prachtige lagunes waar onder meer flamingo’s foerageren. Dan verruilt u de woestijn voor het groene wijngebied rondom Santiago. Vervolgens reist u naar het volstrekt unieke Paaseiland met de wereldberoemde beelden, absoluut één van de hoogtepunten van uw reis. Geniet van de magische sfeer en de indrukwekkende Moaibeelden. Kunt u zich voorstellen hoe de lokale bevolking deze loodzware beelden eeuwen geleden op hun plek hebben gekregen? Voor u terugkeert naar Amsterdam‚ verblijft u nog een nacht in Santiago. Hier kunt u alle indrukken die u heeft opgedaan nog even rustig op u laten inwerken.

Data & prijzen

Deze reis is geheel op maat aan te passen. Wij helpen u graag met het samenstellen van uw reis op de door u gewenste vertrekdatum.

Opties & inbegrepen

Bij deze reis zijn uw retourvlucht, overnachtingen, vervoer ter plaatse, een aantal maaltijden en activiteiten inbegrepen.

Wist u dat
 • Paaseiland dankt haar naam aan de Nederlander Jacob Roggeveen die op Paaszondag 5 april 1722 het eiland aandeed.
Programma Accommodaties
 • Dag 1-2 Amsterdam - Santiago

  Na aankomst in de hoofdstad van Chili, Santiago, wordt u welkom geheten en per transfer naar uw hotel gebracht. ’s Middags maakt u kennis met historisch Santiago tijdens een tour.

 • Dag 3 Santiago - Torres del Paine National Park

  Vandaag vliegt u zuidwaarts naar Punta Arenas. Per transfer wordt u naar uw accommodatie in het nationale park Torres del Paine gebracht.

 • Dag 4 Torres del Paine National Park

  Verken de adembenemende wildernis van Torres del Paine. Hier komen onder andere guanaco’s, familie van de lama, en poema’s voor. Ook kunt u de condor, één van de grootste vogels ter wereld, boven u zien cirkelen.

 • Dag 5-6 Torres del Paine National Park

  Dagelijks heeft u de keuze uit verschillende excursies en trekt u er met een gids op uit om het prachtige natuurgebied te ontdekken. 

 • Dag 7 Torres del Paine National Park - Valparaíso

  U verlaat het majestueuze berglandschap en wordt teruggebracht naar de luchthaven, vanwaar u naar Santiago vliegt. Vervolgens wordt u naar uw hotel in Valparaíso gebracht.

 • Dag 8 Valparaíso

  Valparaíso is een kleurrijke havenstad aan zee met veel bijzondere barretjes en restaurants. U verkent de stad tijdens een tour.

 • Dag 9 Valparaíso - San Pedro de Atacama

  Vandaag vliegt u in twee uur van Santiago naar Calama in het noorden van Chili. Het plaatsje San Pedro de Atacama is de komende dagen uw uitvalbasis.

 • Dag 10-12 San Pedro de Atacama

  U heeft volop de tijd om de woestijn te ontdekken. Zo kunt u een bezoek brengen aan de Maanvallei, waar u mooie foto’s kunt maken van het bizarre, desolate landschap. Of aan de zoutvlakte Salar de Atacama, midden in de woestijn. Het witte zout en de roze flamingo’s die hier leven vormen een intrigerend plaatje.

 • Dag 13 San Pedro de Atacama - Santiago

  U verlaat de woestijn en vliegt terug naar Santiago. Vanaf de luchthaven wordt u per transfer naar de Apalta Valley, in het wijngebied, gebracht.

 • Dag 14 Santiago

  In de groene glooiende wijnvelden liggen diverse wijnhuizen waar u kunt proeven van de heerlijke Chileense wijnen. Dagelijks worden er vanuit uw hotel wijntours georganiseerd, waaraan u kunt deelnemen.

 • Dag 15 Santiago - Paaseiland

  Uw volgende bestemming is het raadselachtige Paaseiland midden in de Stille Oceaan. 

 • Dag 16-18 Paaseiland

  De komende dagen kunt u dit unieke eiland ontdekken. Tijdens u verblijf kunt u dagelijks kiezen uit verschillende excursiemogelijkheden. Zo komt u meer te weten over de beroemde, mysterieuze beelden en de oorspronkelijke bevolking. Er doen nog steeds allerlei verhalen de ronde over hoe de beelden over het eiland zijn verspreid. 

 • Dag 19 Paaseiland - Santiago

  Na een aantal dagen van hoogtepunten, keert u terug naar Santiago voor een laatste overnachting.

 • Dag 20-21

  U vliegt terug naar Amsterdam, waar u de volgende dag aankomt. 

 • Alto Atacama ligt naast de oude ruïnes van Pukara de Quitor en is geheel in stijl gebouwd met de omgeving. Met de architectuur, de tuinen en het interieur is een typisch Altiplanico dorp nagebouwd. Ook de kamers zijn geheel in stijl gebouwd met rustieke...
 • Een hip hotel in de moderne en levendige wijk Las Condes. Het interieur van W Santiago is met vrolijke Chileense kleuren en materialen geïnspireerd op de natuur en het landschap van het land. Vanuit het hotel heeft u zicht op de stad met daarachter de...
 • Awasi Patagonia is een luxueus hotel dat uitzicht biedt op de bergtoppen van Torres del Paine en de blauwe wateren van Lago Sarmiento. Zowel de architectuur als de inrichting van Awasi Patagonia zijn in harmonie met de natuuromgeving. U verblijft in een...
Route
Van de wildernis in Torrres del Paine National Park reist u naar de droge Atacamawoestijn. Nadat u heeft genoten van de heerlijke Chileense wijnen in de wijnregio, bezoekt u het betoverende Paaseiland. Tijdens deze reis verblijft u in uitstekende en sfeervolle accommodaties.
Jan Janse bezocht Chili

Je verwachtingen worden altijd overtroffen.

 • onze specialisten
  Corine den Hartog, Latijns-Amerika, Canada en Amerika specialist. U bereikt Corine op nr. 073 - 548 20 60.
  Corine den Hartog
  Expertise: Guatemala, Belize, Argentinië, Bolivia, Brazilië, Chili, Colombia, Ecuador, Galápagoseilanden, Nicaragua, Peru, Madagascar, Lapland, Canada & de Verenigde Staten.
 • onze specialisten
  Sabrina Iriks, Latijns-Amerika en Poolgebieden specialist. U bereikt Sabrina op nr. 073 - 548 20 60.
  Sabrina Iriks
  Expertise: Argentinië, Brazilië, Chili, Cuba, Bolivia, Peru, Ecuador & Galápagos, Mexico, Groenland, Spitsbergen, Antarctica & sub-antarctische gebieden & luxe cruises.