Ontdek Rusland

Fascinerend Rusland

De steden, paleizen en kloosters in Rusland zijn gedompeld in historie. Ze vertellen een variëteit aan verhalen, van eeuw na eeuw, en voeren de reiziger daarmee door de tijd. Maar zelfs in de modernste elementen blijft iets typisch Russisch zichtbaar. Daarmee is Rusland ongetwijfeld een van de meest fascinerende bestemmingen van Europa.

Kroonluchters, vergulde koepels en kunstschatten geven een glimp van de tijd van de Romanovs en andere tsaren. En dan brengen de galeries, trendy restaurants en moderne skyline van Moskow City, ‘het Manhattan van Rusland’, u terug naar het hier en nu. Het geeft Moskou een bijzondere dynamiek. De stad biedt imposante museumcollecties, beroemde theaters, prachtige kerken en winkelgalerijen. Bezienswaardigheden die ook St. Petersburg te bieden heeft. En toch is deze stad weer heel anders. Terwijl St. Petersburg enerzijds Noord-Europees aandoet, ademt het tegelijkertijd een grandeur à la Versailles, met als kroonjuweel de Hermitage. Wie naar deze Russische steden reist, ervaart hoe het begrip ‘citytrip’ een nieuw elan krijgt.

Neem gerust contact met ons op voor reizen naar Rusland op maat. U bent van harte welkom op ons kantoor in ‘s-Hertogenbosch, maar onze specialisten bezoeken u net zo graag bij u thuis om uw reiswensen door te nemen.

Klik hier voor alle voorbeeldreizen naar Rusland! 

 

populaire Rusland Reizen
 • Citybreak naar Moskou en St. Petersburg
  Nu vanaf € 2.025 p.p.
 • Naar de geografische Noordpool
  Nu vanaf € 25.650 p.p. Prijs is afhankelijk van de US$ koers
 • Een keizerlijke kerst in Sint-Petersburg
  Nu vanaf € 2.775 p.p.
 • onze specialisten
  Annelou van Elk, Azië specialist. U bereikt Annelou op nr. 073 - 548 20 60.
  Annelou van Elk
  Expertise: Rusland, Mongolie, China, Oezbekistan, Marokko, Myanmar, Maleisië, Thailand, Laos & Singapore.

Reizen naar Rusland op maat

Reizen naar Moskou

Bij reizen naar Rusland is Moskou een niet te missen bestemming. Het Kremlin en het Rode Plein – met de Basiliuskathedraal als een van de blikvangers – vormen in alle opzichten het hart van Moskou. Met een Russische, Nederlandssprekende gids kunt u deze en de vele andere bezienswaardigheden van Moskou te ontdekken. Als inwoner van de stad kan hij of zij u met verve over de historie, maar ook over het leven van nu vertellen. Ook regelen we desgewenst graag een bijzondere privérondleiding voor uw reisgezelschap. Zo kunt u van uw reis naar Moskou iets onvergetelijks maken en bent u een unieke persoonlijke herinnering rijker. Ook buiten de hoofdstad liggen interessante plaatsen om naartoe te reizen. Rusland kent tal van andere historische plaatsen, bijvoorbeeld de kloosterstad Sergiev Posad.

Reizen naar St. Petersburg

Ook St. Petersburg is een must see tijdens reizen naar Rusland. In de stad genoemd naar tsaar Peter de Grote doet de wereldberoemde Hermitage dienst als schatkamer van een duizelingwekkende kunstcollectie. Het museum is onder meer gevestigd in het Winterpaleis en een onbetwist hoogtepunt van een reis naar Rusland en St. Petersburg. Maar ook de vele andere musea, zoals het Russisch Museum, zijn een bezoek waard. Daarnaast kunt u uw reis op een bijzondere manier verrijken door een opera- of balletvoorstelling bij te wonen. Rusland kent namelijk schitterende theaters, waaronder het Bolsjoj-theater in Moskou of de Sjostakovitsj-Filharmonie in St. Petersburg. En de genoemde bezienswaardigheden zijn slechts het topje van de ijsberg. Reizen naar Rusland zullen u een ongekende culturele weelde tonen.

 

Accommodatie
Igman
Voorbeeldreis
Een keizerlijke kerst in Sint-Petersburg
Nu vanaf € 2.775
Voorbeeldreis
Zijderoute per trein van Beijing naar Moskou
Nu vanaf € 27.075