Regio’s in India

Iedere bestemming is uniek. Dat geldt ook voor de regio’s binnen de bestemming. Wij lichten graag een paar regio’s voor u uit. Zo kunt u zich laten inspireren en ontdekken welke plekken aansluiten bij uw reiswensen.
  • Calcutta domineert het politieke en economische leven van Oost-India en verrast reizigers vaak met zijn prachtige koloniale architectuur en levendige sfeer. Vanuit hier kunt u alle kanten op reizen.
  • Wuivende palmbomen‚ witte stranden en turkooizen wateren zijn de drie essentiële elementen die Goa tot een ongekend populaire bestemming maken. Doordat het gebied vroeger een afgelegen handelspost van de Portugezen was‚ ziet u hier nog veel koloniale invloeden terug.
  • Van het kloppende economische hart Mumbai‚ tot de afgelegen plattelandsdorpen‚ in Centraal India vindt u de indrukwekkendste monumenten die stammen uit de tijd van vervlogen hindoe- en moslimkoninkrijken.
  • In Rajasthan liggen zoveel schitterende historische steden en oogverblindend mooie monumenten dat u gemakkelijk een complete reis in dit gebied kunt maken. Naast de grote trekpleisters als de Taj Mahal in Agra en de eeuwenoude steden Udaipur en Jaipur‚ is een bezoek aan het platteland zeker aan te raden.