Excursies en activiteiten in Chili

U beleeft een bestemming niet alleen door deze te zien, maar ervaart deze nog intenser door de omgeving te proeven, te ruiken, te voelen. Wij geven u graag voorbeelden van activiteiten die u kunt ondernemen. Zij maken uw reis nog completer.
  • De 30 eilanden van de Chiloe-archipel zijn een charmante bestemming, met glooiende heuvels en dorpjes met felgekleurde huizen. De Chilotes, de inwoners van deze archipel, laten u graag kennismaken met hun levenswijze en historie.
  • Isla Magdalena en Isla Marta vormen samen het Natural Monument Los Pinguinos, dat meer dan 120.000 pinguïns beschermt. Vanuit Punta Arenas kunt u een boottocht maken naar dit unieke natuurgebied.
  • In Santiago kunt u Chili niet alleen van de culturele, maar ook van zijn culinaire kant leren kennen. Geniet van de lokale keuken in een van de vele restaurants of proef de lekkernijen tijdens een van de culinaire excursies.
  • De Valle de Arcoiris, de regenboogvallei, is een indrukwekkend natuurverschijnsel. De vallei dankt zijn naam aan de veelkleurige rotsen. Onder leiding van een gids kunt u dit mooie gebied verkennen.
  • Voel u een echte ‘bagualero’ tijdens een paardrijtocht door het uitgestrekte landschap. Vanuit uw accommodatie worden tochten georganiseerd onder leiding van een gids.