Ontdek de Caribbean

Droombestemming Caribbean

Omlijst door een betoverend blauwe oceaan liggen vele eilanden waar alleen het groen van de palmbomen en het wit van de stranden domineren. Een schilderachtig palet dat ligt te wachten op de inkleuring van uw unieke vakantie op de Caribbean of een exclusieve cruise door het gebied.

Als een waaier liggen de eilanden van de Caribbean uitgesmeerd in de Caraïbische Zee. Ze vormen een natuurlijke scheidslijn met de Atlantische Oceaan. Ook al vormt het genot van zon, zee en strand doorgaans de basis, toch is de onderlinge verscheidenheid groot. Terwijl St. Lucia bekend is om zijn dramatische pieken, vulkanische stranden en valleien vol oleanders, is het binnenland van Barbados heuvelachtig, met uitgestrekte suikerrietplantages. Achter de mooie stranden en de groene binnenlanden gaat een mix aan culturele invloeden schuil, fraaie koloniale architectuur, een schat aan duik- en andere watersportmogelijkheden en diverse gastronomische hoogstandjes. Er rest u niets dan u over te geven aan het relaxte ritme van dit paradijs.

Wilt u meer weten over een onvergetelijke, exclusieve vakantie op de Caribbean op maat? U bent van harte welkom op ons kantoor in ‘s-Hertogenbosch, maar onze specialisten bezoeken u net zo graag bij u thuis om uw reiswensen door te nemen.

populaire Caribbean Reizen
Ian Fleming, de schrijver van de James Bond reeks, werd tijdens zijn verblijf op Jamaica tijdens de 2e wereldoorlog verliefd op het eiland en haar inwoners en vestigde zich na de oorlog aan de noordkust bij het plaatsje Oracabessa. Hier bouwde hij zijn...
Activiteit
Deze tocht brengt u tot aan de voet van de Soufrière vulkaan.
 • onze specialisten
  Dionne van Vugt, Caribbean, Azië en Oceanië specialist. U bereikt Dionne op nr. 073 - 548 20 60 .
  Dionne van Vugt
  Expertise: Aruba, Australië, Curaçao, Bonaire, Indonesië, Thailand, Zuid-Afrika.
 • onze specialisten
  Marlous Rekkers, Afrika & Azië specialist. U bereikt Marlous op nr. 073 - 548 20 60.
  Marlous Rekkers
  Expertise: Bali, Caribbean, Maleisië, Mauritius, Namibië, Singapore, Sri Lanka, Tanzania, Thailand & Zuid-Afrika

Vakantie Caribbean op maat

Vakantie Caribbean

Een vakantie op de Caribbean is de ultieme manier om te ontspannen. De rest van de wereld lijkt hier letterlijk en figuurlijk mijlen ver weg. De hotels en villa’s van de resorts zijn elegant en stijlvol en ademen een tijdloze sfeer. Ze bieden alle comfort en privacy en nodigen uit tot een totale overgave waarbij u uw zorgen thuis kunt laten. Dankzij diverse wellnessmogelijkheden, maar ook de meer sportieve activiteiten kunt u volledig tot rust komen tijdens uw vakantie op de Caribbean. Zowel boven als onder het wateroppervlak gaat er een wereld voor u open. Duiken, snorkelen, waterskiën, zeilen, kajakken en ook paardrijden behoren tot de mogelijkheden.

Reistips Caribbean

Door de geografische ligging van het Caribische gebied en het grote aantal eilanden is het zonde om tijdens uw vakantie op de Caribbean slechts een eiland te verkennen. De Caribbean vormen de perfecte bestemming voor island hopping. Vliegverbindingen en ferry’s maken het eenvoudig om eilandcombinaties te maken. Vindt u het lastig om te kiezen welke eilanden u wilt aandoen tijdens uw Caribbean vakantie? Wij helpen u graag de juiste keuze maken. Een paradijselijke vakantie op de Caribbean krijgt nog meer glans aan boord van een intiem cruisejacht. Island hopping krijgt een nieuw elan dankzij de luxe cruises die mogelijk zijn in de Caribbean.

Accommodatie
Hotel Alisei (Dominicaanse Republiek)
Voorbeeldreis
Romantiek en duiken te Bonaire
Nu vanaf € 2.375
Activiteit
Dagtocht per catamaran naar St Lucia