Ontdek de Caribbean

Droombestemming Caribbean

Omlijst door een betoverend blauwe oceaan liggen vele eilanden waar alleen het groen van de palmbomen en het wit van de stranden domineren. Een schilderachtig palet dat ligt te wachten op de inkleuring van uw unieke vakantie op de Caribbean of een exclusieve cruise door het gebied.

Als een waaier liggen de eilanden van de Caribbean uitgesmeerd in de Caraïbische Zee. Ze vormen een natuurlijke scheidslijn met de Atlantische Oceaan. Ook al vormt het genot van zon, zee en strand doorgaans de basis, toch is de onderlinge verscheidenheid groot. Terwijl St. Lucia bekend is om zijn dramatische pieken, vulkanische stranden en valleien vol oleanders, is het binnenland van Barbados heuvelachtig, met uitgestrekte suikerrietplantages. Achter de mooie stranden en de groene binnenlanden gaat een mix aan culturele invloeden schuil, fraaie koloniale architectuur, een schat aan duik- en andere watersportmogelijkheden en diverse gastronomische hoogstandjes. Er rest u niets dan u over te geven aan het relaxte ritme van dit paradijs.

Wilt u meer weten over een onvergetelijke, exclusieve vakantie op de Caribbean op maat? U bent van harte welkom op ons kantoor in ‘s-Hertogenbosch, maar onze specialisten bezoeken u net zo graag bij u thuis om uw reiswensen door te nemen.

Klik hier voor alle voorbeeldreizen naar de Caribbean! 

populaire Caribbean Reizen
Casa Bonita Tropical Lodge is een luxueus hotel in Barahona en ligt in de afgelegen regio in het zuidwesten van Dominicaanse Republiek. De kamers hebben een verfrissend imago met wit linnen en rieten meubels. Vanuit uw hotelkamer geniet u van een uitzicht...
Activiteit
Tijdens deze dagtour, inclusief lunch, maakt u kennis met de natuurlijke schatten van Curaçao. U wordt opgehaald en teruggebracht naar uw accommodatie.
 • onze specialisten
  Dionne van Vugt, Caribbean, Azië, Afrika en Oceanië specialist. U bereikt Dionne op nr. 073 - 548 20 60 .
  Dionne van Vugt
  Expertise: Zuid-Afrika, Namibië, Ecuador, Brazilië, Sri Lanka, Indonesië, Thailand, Vietnam, Aruba, Bonaire, Curacao, Cuba
 • onze specialisten
  Marlous Rekkers, Afrika & Azië specialist. U bereikt Marlous op nr. 073 - 548 20 60.
  Marlous Rekkers
  Expertise: Bali, Caribbean, Maleisië, Mauritius, Namibië, Singapore, Sri Lanka, Tanzania, Thailand & Zuid-Afrika

Vakantie Caribbean op maat

Vakantie Caribbean

Een vakantie op de Caribbean is de ultieme manier om te ontspannen. De rest van de wereld lijkt hier letterlijk en figuurlijk mijlen ver weg. De hotels en villa’s van de resorts zijn elegant en stijlvol en ademen een tijdloze sfeer. Ze bieden alle comfort en privacy en nodigen uit tot een totale overgave waarbij u uw zorgen thuis kunt laten. Dankzij diverse wellnessmogelijkheden, maar ook de meer sportieve activiteiten kunt u volledig tot rust komen tijdens uw vakantie op de Caribbean. Zowel boven als onder het wateroppervlak gaat er een wereld voor u open. Duiken, snorkelen, waterskiën, zeilen, kajakken en ook paardrijden behoren tot de mogelijkheden.

Reistips Caribbean

Door de geografische ligging van het Caribische gebied en het grote aantal eilanden is het zonde om tijdens uw vakantie op de Caribbean slechts een eiland te verkennen. De Caribbean vormen de perfecte bestemming voor island hopping. Vliegverbindingen en ferry’s maken het eenvoudig om eilandcombinaties te maken. Vindt u het lastig om te kiezen welke eilanden u wilt aandoen tijdens uw Caribbean vakantie? Wij helpen u graag de juiste keuze maken. Een paradijselijke vakantie op de Caribbean krijgt nog meer glans aan boord van een intiem cruisejacht. Island hopping krijgt een nieuw elan dankzij de luxe cruises die mogelijk zijn in de Caribbean.

Accommodatie
Rancho Baiguate (Dominicaanse Republiek)
Voorbeeldreis
Genieten als een VIP in Curaçao
Nu vanaf € 1.595
Activiteit
Dagtocht per catamaran naar St Lucia