Helikoptervlucht

De hoogste berg van La Réunion, de Piton des Neiges, wordt omringd door 3 keteldalen, met steile ravijnen en hoge pieken.

Vanuit de lucht heeft u het beste uitzicht over dit spectaculaire gebied. U ziet het bijzondere, ruige vulkaanlandschap, maar ook de prachtig groene dalen en de spectaculaire watervallen.

Reizen Accommodaties
  • Het kleine, bergachtige eiland La Réunion is voor velen een onbekende bestemming. Ontdek de bijzondere landschappen per huurauto en sluit uw vakantie af met een ontspannen verblijf op idyllisch Mauritius.
    Nu vanaf € 2.795 p.p.
  • Hotel Le Récif ligt aan het witte zandstrand van La Saline les Bains, een van de weinige plekken waar het zand niet vulkanisch zwart is. Het is een comfortabel en ruim opgezet resort met prima faciliteiten. De kamers hebben een balkon of terras en in...
  • Le Vieux Cep is een uitstekende uitvalsbasis in de prachtige natuur van Cirque de Cilaos. De kamers stralen veel sfeer uit en zijn door de eigenaren met veel zorg en aandacht ingericht. Het hotel heeft een zwembad waar u na een dag in de natuur nog even...