Shangri-La Hotel Lhasa

U arriveert in het luxe Shangri-La Hotel via de prachtige entree en sfeervolle lounge. Installeer in uw elegante en ruime kamer en duik in het legendarische verhaal van Lost Horizon, een boek geschreven door James Hilton dat klaar ligt op de kamer. Geniet tijdens het lezen van een kopje thee in de Lodgers Lounge met uitzicht op de stad en de majestueuze bergen. Na een goede nachtrust start een eneverende dag in een van 's werelds hoogste steden. Bezoek onder meer het nabijgelegen, historische Potala-paleis, een UNESCO werelderfgoedlocatie en de traditionele residentie van de Dalai Lama's. De concierge assisteert u graag bij het maken van uw plannen. Wanneer u terugkeert naar het hotel kunt u aanschuiven bij Shambala voor een voorproefje van lokale gerstewijn en authentieke, Tibetaanse tapas. 'S Avonds kunt u genieten van een ontspannende massage in de spa, voordat u zich terugtrekt in het comfort van uw kamer. Terwijl de temperatuur daalt, verwonderd u zich over alle indrukken die u in Lhasa heeft opgedaan. 

Reizen Activiteiten
  • Namasté! Maak op niveau kennis met dit indrukwekkende land met deze 21-daagse luxe reis. Ontdekt de bergen, ontmoet de vriendelijke bevolking en kom tot rust in de luxe accommodaties want: deze bestemming komt binnen. De majestueuze Himalayas, de hoogste...
    Nu vanaf € 7.495 p.p.
  • De naam van het klooster betekent ‘kom rijst’ en verwijst naar de vele witte gebouwen die verspreid over de berghelling liggen. Dit was de voormalig woonplaats van de Dalai Lama's, tot de vijfde Dalai Lama verhuisde naar Potala.