Ngala Safari Lodge

Aan de rand van Kruger National Park, in het Timbavati Private Game Reserve, ligt Ngala Safari Lodge. De lodge beschikt over meerdere cottages en een exclusieve familiekamer. Bij deze kamer is een privé safari terreinwagen inbegrepen. Ook beschikt de lodge over een speciaal kinderprogramma, waarmee het een ideale bestemming is voor families. De cottages beschikken over een privé veranda en ensuite badkamer. Het interieur heeft een sierlijke koloniale stijl. Verder is er een groot zwembad, een bar en meerdere zithoeken. Vanaf het zwembad heeft u uitzicht op een waterdrinkplaats, waar u wild kunt spotten.

Reizen Activiteiten
 • Deze reis door Zuid-Afrika is het neusje van de zalm qua luxe en safaribeleving. U vliegt van privé safarigebied naar privé safarigebied en overnacht in de meest exclusieve lodges. De beste rangers nemen u mee op zoek naar het grote wild.
  Nu vanaf € 6.995 p.p.
 • De ranger geeft uitleg over de planten en wilde dieren en hoe ermee om te gaan; sluipend door de wildernis is hij altijd op zijn hoede. Op pad voel je je kwetsbaar en één met de natuur tegelijk. Een onvergetelijke ervaring.
 • onze specialisten
  Kitty Nieuwenhuijsen, Afrika en Canada specialist. U bereikt Kitty op nr. 073 - 548 20 60 .
  Kitty Nieuwenhuijsen
  Expertise: Zuid-Afrika, Namibië, Botswana, Zimbabwe, Zambia, Malawi, Tanzania, Kenia en Canada
 • onze specialisten
  Katrijn Berends, Noordpool, Afrika en Indische Oceaan specialist. U bereikt Katrijn op nr. 073 - 548 20 60.
  Katrijn Berends
  Expertise: Spitsbergen, Groenland, de Seychellen, Zuid-Afrika, Namibië, Botswana en de Malediven.