Chinzombo Lodge

Net buiten South Luangwa National Park liggen de zes villa’s van Chinzombo Lodge. De villa’s zijn gelegen onder de schaduw van de bomen met uitzicht op de Luangwa River. Alle zijn voorzien van een licht en open interieur en opgebouwd uit canvas, riet en houten vloeren. U kunt tot rust komen in uw privé zwembad en uitkijken over de weidse vlakte en het passerend wild. Vrienden of families kunnen kiezen voor de familiesuite die voorzien is van twee slaapkamers. Tijdens uw verblijf maakt u verschillende safari’s, zowel te voet als per 4 wheel drive. Bij terugkomst kunt u alle indrukken rustig laten bezinken tijdens een yogasessie, in de fitnessruimte of onder het genot van een heerlijk diner.

Activiteiten
  • Met een spotlight speurt u naar groot en kleiner wild. Hoogtepunt van de avondsafari is het ontdekken van een van de luipaarden, waar South Luangwa bekend om staat. Deze dieren laten zich vooral ’s avonds zien.
  • De wandelsafari is uitgevonden in Zambia, zo beweert men. Het land met de beste gidsen en prachtige natuur is nog steeds het wandelland van Afrika.
  • onze specialisten
    Kitty Nieuwenhuijsen, Afrika en Canada specialist. U bereikt Kitty op nr. 073 - 548 20 60 .
    Kitty Nieuwenhuijsen
    Expertise: Zuid-Afrika, Namibië, Botswana, Zimbabwe, Zambia, Malawi, Tanzania, Kenia en Canada