Camp Amalinda

Camp Amalinda is een exclusieve safarilodge in Matobo National Park. Het kamp ligt verscholen in een eeuwenoude bushman schuilplaats, tussen de imposante rotsblokken van de Matobo Hills. Camp Amalinda bestaat uit negen suites met rieten dak, waaronder twee bruidssuites. Er is een eetruimte in de openlucht, een wijnkelder in een grot, traditionele boma, spa en een zwembad. Het kamp kijkt uit over een waterpoel. Matobo National Park staat vooral bekend om haar neushoornpopulatie die hier streng wordt bewaakt tegen stropers. Daarnaast ziet u ook tal van andere dieren, zoals de zebra, het knobbelzwijn, verschillende antilopensoorten en de zeldzame zwarte arend. Het rotsachtige landschap maakt het park een ideaal jachtterrein voor luipaarden, die zelf ook graag beschutting zoeken tussen de stenen. In het park kunt u ook een groot aantal prehistorische rotsschilderingen bewonderen van de bosjesmannen die hier leefden.

Reizen Activiteiten
 • Tijdens deze 10-daagse safari verblijft u in een prachtige, authentieke lodge en een bijzondere en luxe tent, voorzien van alle gemakken. Onder een prachtige sterrenhemel luisteren naar de geluiden uit de African Jungle!
  Nu vanaf € 5.495 p.p.
 • Zimbabwe is het land van de onvergetelijke safari's in een prachtige Afrikaanse wildernis. Dit ervaart u tijdens deze luxe 15-daagse reis. U verblijft in mooie kleinschalige accommodaties op de mooiste plekjes waar u op verschillende manieren op safari...
  Nu vanaf € 9.345 p.p.
 • Samen met een deskundige gids verkent u de wildernis en komt u oog in oog te staan met het wild. Zonder voertuig heeft u meer oog voor details en komt u op plekken waar een jeep of kano niet komt.
 • Het Matobo National Park is onderdeel van de Matobo Hills die een gebied van maar liefst 3100 km2 in beslag nemen. Het gebied is uitgeroepen tot World Heritage Site door UNESCO vanwege de unieke granieten rotsformaties die soms op elkaar lijken te balanceren,...
 • onze specialisten
  Kitty Nieuwenhuijsen, Afrika en Canada specialist. U bereikt Kitty op nr. 073 - 548 20 60 .
  Kitty Nieuwenhuijsen
  Expertise: Zuid-Afrika, Namibië, Botswana, Zimbabwe, Zambia, Malawi, Tanzania, Kenia, Rwanda en Canada