Mvuu Camp

Aan de Shire River, niet ver van Lake Malombe, ligt Mvuu Camp. Het kamp bevindt zich midden in Liwonde National Park, dat een thuis biedt aan tal van wilde dieren. Tijdens een safari heeft u kans om olifanten, nijlpaarden, krokodillen en tal van bijzondere vogels te zien. Naast traditionele safari’s zijn er ook boot-, wandel- en nachtsafari’s mogelijk. De chalets zijn opgetrokken uit steen en canvas met een en-suite badkamer en terras. Ook zijn er chalets geschikt voor families. ‘s Avonds kunt u, na een spannende dag in de wildernis, genieten van een diner onder de sterren in het traditionele boma, een openluchtrestaurant.

Reizen Activiteiten
 • Ziet u uzelf al zitten achter het stuur van een jeep in de Afrikaanse bush terwijl uw haren wapperen in de wind? In 15 dagen verkent u het koele Zomba Plateau, de groene theevelden aan de voet van Mount Mulanje en het dierenleven van het Liwonde National...
  Nu vanaf € 5.025 p.p.
 • Nijlpaarden en krokodillen bewonen de vruchtbare wateren, maar ook olifanten komen er regelmatig een bad nemen, evenals vele kleurrijke vogels. Een professionele gids leert u meer over de bijzondere dierenwereld.
 • onze specialisten
  Kitty Nieuwenhuijsen, Afrika en Canada specialist. U bereikt Kitty op nr. 073 - 548 20 60 .
  Kitty Nieuwenhuijsen
  Expertise: Zuid-Afrika, Namibië, Botswana, Zimbabwe, Zambia, Malawi, Tanzania, Kenia en Canada