Sunset - Botswana

Met meer dan dertig jaar werkervaring in het toerisme mogen we Clemens Kroonen gerust een ‘oude rot in het vak’ noemen. Sinds 2009 zet hij zich met veel passie, toewijding en deskundigheid in voor de culturele en senioren groepsreizen. Op basis van zijn jarenlange ervaring weet hij vaak precies waar mensen met specifieke wensen en voorkeuren naar op zoek zijn. En natuurlijk ook wat nou net niet iets voor iemand is, zo eerlijk is hij dan ook wel weer. De omgang met klanten vindt hij het mooiste aan zijn werk. Zoals hij het zelf mooi omschrijft, ‘de mensen liggen hem'. Dat maakt dat het contact soepel en bijna als vanzelf verloopt. Dat wordt vaak wederzijds zo ervaren, want Clemens mag inmiddels aardig wat mensen tot zijn vaste klantenkring rekenen. Zelf is hij eveneens een fervent reiziger. Hij reisde de hele wereld over. In Europa is Griekenland zijn favoriete bestemming, maar nog enthousiaster wordt hij van de natuur van Canada. 

Reisspecialist

Clemens Kroonen

Ik stel graag een persoonlijke reis op maat voor u samen, geheel gebaseerd op uw reiswensen. Neem gerust contact met mij op.

Get inspired

We inspireren u graag met reissuggesties, verhalen, persoonlijke tips en reiservaringen naar allerlei bestemmingen wereldwijd. Gebruik ze als ideeën voor uw reis om een unieke reisbeleving te creëren.

Meer inspiratie