Freek is sinds 2022 reisadviseur bij Senior en in korte tijd uitgegroeid tot het gezicht van het label. U kent hem wellicht van de rubriek ‘Vraag het Freek’ in het magazine Fijnr en daarnaast is de kans groot dat hij de telefoon opneemt als u belt. Het mooiste aan zijn werk vindt hij het als hij mensen een passende reis kan adviseren die voldoet aan hun wensen, mogelijkheden en behoeften, zeker als het een reisbestemming betreft waar iemand in eerste instantie zelf niet over na heeft gedacht. Zelf houdt Freek ook enorm van reizen en ziet het, evenals in zijn werk, als een sport om nieuwe bestemmingen te ontdekken. Van de landen die hij tot dusver bezocht, zijn Spanje en Italië zijn absolute favorieten. Ook Azië vindt hij zeer interessant. Hij bezocht al enkele Aziatische landen, maar is van plan om ook de vele andere gezichten van Azië nog te gaan ontdekken. 

Reisspecialist

Freek Bevers

Ik stel graag een persoonlijke reis op maat voor u samen, geheel gebaseerd op uw reiswensen. Neem gerust contact met mij op.

In de spotlight

We inspireren u graag met reissuggesties, verhalen, persoonlijke tips en reiservaringen naar allerlei bestemmingen wereldwijd. Gebruik ze als ideeën voor uw reis om een unieke reisbeleving te creëren.