ACCOMMODATIES IN Brazilië

Uxua Casa Hotel & Spa

Het Uxua Casa Hotel is idyllisch gelegen in het kleine Zuid-Bahiaanse  vissersdorp Trancoso en beschikt over een aantal exclusieve huizen. Een aantal huizen zijn gerestaureerde vissershuizen met 1-3 slaapkamers, die uitkijken op het historische plein van de stad, en de andere acht bevinden zich in een weelderige tuin van ongeveer 6000 m². Alle huizen zijn ontworpen en ingericht door Wilbert Das, creative director van het denim label Diesel, in samenwerking met lokale ambachtslieden. Het hotel heeft een restaurant welke organische en biologische Bahiaanse gerechten serveert, veelal van lokale boeren. Aangezien het dorpje hoog op een rots ligt, ligt het mooie, ongerepte zandstrand op ongeveer 15 minuten wandelafstand. Hier heeft Uxua Casa een eigen beachclub en voor iedere  casa is er een luxe ligbed gereserveerd op het strand.   

ET-logo

Highlights van Brazilië

Ontdek de hoogtepunten van Brazilië en combineer zowel de bruisende stad Rio en het koloniale Salvador, maar geniet ook van de schitterende natuur in Iguazu, Pantanal en de Amazone. Sluit af aan het strand in Morro de Sao Paulo...

Nu vanaf € 11.245 p.p

Brazilie - gekleurde huizen
ET-logo

Koloniaal Brazilië

Deze 16-daagse reis brengt u terug in het Koloniale Brazilië. Naast het bruisende Rio de Janeiro en Salvador de Bahia duikt u ook terug in de Gouden Eeuw van Brazilië met een bezoek aan Ouro Preto, het middelpunt van de goudkoorts in de 18e eeuw. Alvorens u de reis afsluit in fotogeniek Paraty, verblijft u in het heuvellandschap in Minas Gerais op een verbouwde boerderij uit de..

Nu vanaf € 7.825 p.p

ET-logo

Roadtrip langs de Braziliaanse stranden

Verken de Atlantische kust van Brazilië op eigen tempo per huurauto. Rijd langs de mooie blauwe lagunes, witte stranden en kleurrijke koraalriffen aan de oostkust om vervolgens af te sluiten in het bruisende Rio de Janeiro...

Nu vanaf € 5.895 p.p

ET-logo

Rondreis Noord-Brazilië

Ontdek het onbekende noorden van Brazilië in deze 22-daagse rondreis. Spectaculaire landschappen, avontuurlijke activiteiten en eindeloze stranden vormen de ingrediënten van deze ideale reis voor koppels of het hele gezin. U ontdekt de bruisende steden Rio de Janeiro en Salvador en de canyons, grotten en watervallen van Chapa Diamantina. In Lencois Maranhenses verkent u de hage..

Nu vanaf € 13.475 p.p