ACCOMMODATIES IN Brazilië

Refúgio Ecológico Caiman

Caiman Lodge is één van de meest comfortabele lodges in de Zuid-Pantanal, gelegen op circa 36 kilometer van Miranda. De lodge bevindt zich op het imposante privéterrein van 53.000 hectare, de perfecte uitvalsbasis om het wildleven van de Pantanal te spotten onder begeleiding van deskundig gidsen. De lodge zet zich in voor het behoud van de natuur en heeft onder andere projecten rondom de Hyacinth Ara en de Jaguar.

Tweemaal op een dag trekt u erop uit om het wildlife van de Pantanal te bewonderen. In de ochtend en namiddag staan de gidsen voor u paraat. Tussen 11.30 en 15.30 zijn de dieren minder actief en heeft u de tijd om te genieten van het uitzicht en een verfrissende duik te nemen in het zwembad.

U heeft ook de mogelijkheid om tegen betaling deel te nemen aan een speciale Jaguar excursie. Indien u geïnteresseerd bent, verneem ik dat graag. Ik raad u aan deze vooraf te reserveren en vertel u er graag meer over. 

ET-logo

Natuurrondreis Brazilië

De natuur in Brazilië is al even overweldigend als afwisselend. In deze reis bezoekt u alle landschappen: de Pantanal, het grootste moerassen- en wildgebied ter wereld, het Amazonegebied als ‘long van de aarde’, de meer onbekende savanne van Brazilië bij de hoofdstad en het ultieme tropische eiland Fernando de Noronha. Elke dag wordt er wel een nieuwe plant- of diersoort ontdek..

Nu vanaf € 12.995 p.p