ACCOMMODATIES IN Brazilië

Botanique Hotel

Het Botanique Hotel heeft een pittoreske ligging aan de samenvloeiing van drie rivierdalen in het hart van het Mantiqueira. Deze schitterende regio staat bekend om de overvloed aan bronnen en rivieren. Genietend van een gematigd klimaat met eindeloze, zonnige dagen, treft u een perfecte verbinding met de natuur en haar omgeving.  

De ruime en luxueuze suites in zijn ontworpen om een adembenemend uitzicht te onthullen. De villa's bieden volledige privacy vanwege de verscholen ligging tussen prachtige bomen en bloemen. De unieke architectuurstijl met natuursteen, torenhoge glazen muren, leisteen en enorme, 120 jaar oude, hergebruikte houten balken zorgt voor een ongedwongen sfeer. Elke villa heeft een eigen tuin, met een terras en een zithoek. Elk detail is zorgvuldig gekozen om de lokale tradities en hedendaagse kunst en cultuur te weerspiegelen. 

Ervaar een ambiance die zon, flora, bomen en kruiden mengt met de koele bergbries, wat resulteert in de suggestieve en specifieke geuren en smaken van het authentieke Brazilië. Het menu is modern en hedendaags welke geserveerd wordt met bijpassende wijnen. Het Mina Restaurant biedt een wijds uitzicht over de bergen en de vallei wat u nog lang bij blijft. Luister in de Bar Lounge naar het harmonieuze koor van meer dan 165 vogelsoorten in de regio terwijl u nipt van een van de vers gemaakte cocktails, fijne wijnen en vintage likeuren. 

Het Botanique Hotel biedt kenmerkende faciliteiten zoals een Experience Center, Alchemy Bar en spa waar gebruik van Braziliaanse kruiden centraal staat en een holistische oase van wellnessprogramma's. Het resort is gemakkelijk te bereiken vanuit de metropolen Rio de Janeiro en São Paulo. Voor een unieke beleving kunt u vanuit São Paulo per helikopter naar het afgelegen Botanique Hotel vliegen in minder dan één uur. 

Amazone - Jungle - Bomen - mistig
EE-logo

Brazilië in Ecostyle

Ontdek de hoogtepunten van Brazilië en reis naar de meest bijzondere (en kwetsbare) landschappen van het land waar u helemaal op gaat in de natuur. Tevens verblijft u in duurzame accommodaties en onderneemt u de meest duurzame activiteiten...

Nu vanaf € 7.245 p.p

EH-logo

City Trip São Paolo - Fasano Jardins

Het Fasano hotel bevindt zich in de wijk Jardins, waar diverse exclusieve eetgelegenheden gevestigd zijn. Rond de bruisende Rua Oscar Freire bevinden zich onder andere stijlvolle sushibars en Franse bistro's. In de straten van de buurt aanschouwt u chique boetieks en winkelcentra met designermerken. Daarnaast beschikt Jardins over een aan...

Nu vanaf € 2.695 p.p