ACCOMMODATIES IN Brazilië

Tucano

Het M/Y Tucano heeft comfortabele hutten met eigen badkamers en airconditioning en biedt plaats aan slechts 18 passagiers. Er zijn getrainde natuurgidsen aan boord en de reisroute brengt u naar de minder bezochte delen van de Amazone. De activiteiten omvatten jungle wandelingen, het verkennen van overstroomde bossen, het observeren van wildlife bij zonsopgang en in de nacht. Er zijn twee soorten cruises; een zeven-daagse en vijf-daagse route.

Deze zevendaagse expeditiecruise ‘Heart of the Amazon’ waagt zich diep in Amazone en verkent enkele van de meest ongerepte regenwouden van de hele Amazone. Op het motorjacht Tucano waagt u zichzelf verover de Rio Negro rivier.  Tegen het einde van de cruise vaart u de Amazone-rivier op. U ziet verbazingwekkend kleurrijke vogels, prachtige bomen bedekt met orchideeën en u wordt vergezeld door apen die u al slingerend door de boomtoppen volgen.

De vijfdaagse cruise ‘Into the Wild Amazon’ is een korte kennismaking met de Amazone, waarbij u zowel over de Rio Negro vaart als ook kennismaakt met de Amazone Rivier. U wandelt door bossen van torenhoge bomen en verkent de ondergelopen graslanden en ontdekt de bijzondere flora en fauna van dit gebied.  

Amazone - Jungle - Bomen - mistig
EE-logo

Brazilië in Ecostyle

Ontdek de hoogtepunten van Brazilië en reis naar de meest bijzondere (en kwetsbare) landschappen van het land waar u helemaal op gaat in de natuur. Tevens verblijft u in duurzame accommodaties en onderneemt u de meest duurzame activiteiten...

Nu vanaf € 7.245 p.p

ET-logo

Highlights van Brazilië

Ontdek de hoogtepunten van Brazilië en combineer zowel de bruisende stad Rio en het koloniale Salvador, maar geniet ook van de schitterende natuur in Iguazu, Pantanal en de Amazone. Sluit af aan het strand in Morro de Sao Paulo...

Nu vanaf € 11.245 p.p

ET-logo

Natuurrondreis Brazilië

De natuur in Brazilië is al even overweldigend als afwisselend. In deze reis bezoekt u alle landschappen: de Pantanal, het grootste moerassen- en wildgebied ter wereld, het Amazonegebied als ‘long van de aarde’, de meer onbekende savanne van Brazilië bij de hoofdstad en het ultieme tropische eiland Fernando de Noronha. Elke dag wordt er wel een nieuwe plant- of diersoort ontdek..

Nu vanaf € 12.995 p.p