…

ACCOMMODATIES IN Brazilië

Tucano

Het M/Y Tucano heeft comfortabele hutten met eigen badkamers en airconditioning en biedt plaats aan slechts 18 passagiers. Er zijn getrainde natuurgidsen aan boord en de reisroute brengt u naar de minder bezochte delen van de Amazone. De activiteiten omvatten jungle wandelingen, het verkennen van overstroomde bossen, het observeren van wildlife bij zonsopgang en in de nacht. Er zijn twee soorten cruises; een zeven-daagse en vijf-daagse route.

Deze zevendaagse expeditiecruise ‘Heart of the Amazon’ waagt zich diep in Amazone en verkent enkele van de meest ongerepte regenwouden van de hele Amazone. Op het motorjacht Tucano waagt u zichzelf verover de Rio Negro rivier.  Tegen het einde van de cruise vaart u de Amazone-rivier op. U ziet verbazingwekkend kleurrijke vogels, prachtige bomen bedekt met orchideeën en u wordt vergezeld door apen die u al slingerend door de boomtoppen volgen.

De vijfdaagse cruise ‘Into the Wild Amazon’ is een korte kennismaking met de Amazone, waarbij u zowel over de Rio Negro vaart als ook kennismaakt met de Amazone Rivier. U wandelt door bossen van torenhoge bomen en verkent de ondergelopen graslanden en ontdekt de bijzondere flora en fauna van dit gebied.