ACCOMMODATIES IN Brazilië

Refúgio Na Serra

Refúgio Na Serra ligt in het bruisende centrum van Mucugê. Deze accommodatie biedt een rustig toevluchtsoord waar u na een dag vol indrukken volledig tot rust kunt komen. De karakteristieke stenen muren komen heel natuurlijk samen met de moderne houten elementen die het hotel een huiselijk en warme sfeer geven. De vertrekken bestaan uit suites en bungalows en zijn allemaal stijlvol ingericht met lichte kleuren en natuurlijke accenten van bamboe, steen en hout. De ramen bieden uitzicht over de omliggende bergen en tropische natuur. In de avond wordt er in het restaurant een heerlijk, op de natuur geïnspireerd, diner geserveerd. Refúgio Na Serra is een uiterst comfortabele accommodatie vanwaar u de uitzonderlijke omgeving van Mucugê kunt ontdekken.

ET-logo

Highlights van Brazilië

Ontdek de hoogtepunten van Brazilië en combineer zowel de bruisende stad Rio en het koloniale Salvador, maar geniet ook van de schitterende natuur in Iguazu, Pantanal en de Amazone. Sluit af aan het strand in Morro de Sao Paulo...

Nu vanaf € 11.245 p.p

Brazilie - gekleurde huizen
ET-logo

Koloniaal Brazilië

Deze 16-daagse reis brengt u terug in het Koloniale Brazilië. Naast het bruisende Rio de Janeiro en Salvador de Bahia duikt u ook terug in de Gouden Eeuw van Brazilië met een bezoek aan Ouro Preto, het middelpunt van de goudkoorts in de 18e eeuw. Alvorens u de reis afsluit in fotogeniek Paraty, verblijft u in het heuvellandschap in Minas Gerais op een verbouwde boerderij uit de..

Nu vanaf € 7.825 p.p

ET-logo

Roadtrip langs de Braziliaanse stranden

Verken de Atlantische kust van Brazilië op eigen tempo per huurauto. Rijd langs de mooie blauwe lagunes, witte stranden en kleurrijke koraalriffen aan de oostkust om vervolgens af te sluiten in het bruisende Rio de Janeiro...

Nu vanaf € 5.895 p.p

ET-logo

Rondreis Noord-Brazilië

Ontdek het onbekende noorden van Brazilië in deze 22-daagse rondreis. Spectaculaire landschappen, avontuurlijke activiteiten en eindeloze stranden vormen de ingrediënten van deze ideale reis voor koppels of het hele gezin. U ontdekt de bruisende steden Rio de Janeiro en Salvador en de canyons, grotten en watervallen van Chapa Diamantina. In Lencois Maranhenses verkent u de hage..

Nu vanaf € 13.475 p.p