ACCOMMODATIES IN Brazilië

Pousada Maravilha

Maravilha is een luxe accommodatie in een paradijselijke omgeving. De rustige kamers hebben allemaal zeezicht en bieden veel privacy voor een onvergetelijk verblijf op Fernando de Noronha. Maravilha is de meest luxueuze verblijfsmogelijkheid op het eiland. De pousada is met bijzonder veel smaak ingericht, de algemene ruimte heeft een serene sfeer en straalt absolute klasse uit. Laat u verwennen door de uitstekende bediening en geniet van het zwembad en de sauna. 

ET-logo

Natuurrondreis Brazilië

De natuur in Brazilië is al even overweldigend als afwisselend. In deze reis bezoekt u alle landschappen: de Pantanal, het grootste moerassen- en wildgebied ter wereld, het Amazonegebied als ‘long van de aarde’, de meer onbekende savanne van Brazilië bij de hoofdstad en het ultieme tropische eiland Fernando de Noronha. Elke dag wordt er wel een nieuwe plant- of diersoort ontdek..

Nu vanaf € 12.995 p.p

ET-logo

Rondreis Noord-Brazilië

Ontdek het onbekende noorden van Brazilië in deze 22-daagse rondreis. Spectaculaire landschappen, avontuurlijke activiteiten en eindeloze stranden vormen de ingrediënten van deze ideale reis voor koppels of het hele gezin. U ontdekt de bruisende steden Rio de Janeiro en Salvador en de canyons, grotten en watervallen van Chapa Diamantina. In Lencois Maranhenses verkent u de hage..

Nu vanaf € 13.475 p.p