ACCOMMODATIES IN Brazilië

Kenoa Exclusive Beach Spa & Resort

Ontdek het authentieke Kenoa Exclusive Beach Spa & Resort in Barra de São Miguel. Het Kenoa Resort creëert een rustige omgeving waar u zich helemaal op uw gemak voelt. Geniet van de uitmuntende service en ontdek de eco-chique accommodaties die voorzien zijn van luxe comfort. De villa’s liggen direct aan zee terwijl u in de suite kunt genieten van de prachtige natuur. Dit tropisch paradijs is de perfecte bestemming om bij te komen en te genieten van de adembenemende natuur. Wandel over het prachtig zandstrand en neem een duik in de zee. In de Kenoa-spa staat de volledige ontspanning centraal terwijl alle vijf zingtuigen verwend worden. Het Kaamo-restaurant, met de supervisie van de chef-kok César Santos, bevindt zich in het centrale deel van het resort met een opvallende inrichting en een schitterend uitzicht over de zee. Het Kenoa Exclusive Beach Spa & Resort is een uitstekende keuze voor pure ontspanning.

ET-logo

Highlights van Brazilië

Ontdek de hoogtepunten van Brazilië en combineer zowel de bruisende stad Rio en het koloniale Salvador, maar geniet ook van de schitterende natuur in Iguazu, Pantanal en de Amazone. Sluit af aan het strand in Morro de Sao Paulo...

Nu vanaf € 11.245 p.p

Brazilie - gekleurde huizen
ET-logo

Koloniaal Brazilië

Deze 16-daagse reis brengt u terug in het Koloniale Brazilië. Naast het bruisende Rio de Janeiro en Salvador de Bahia duikt u ook terug in de Gouden Eeuw van Brazilië met een bezoek aan Ouro Preto, het middelpunt van de goudkoorts in de 18e eeuw. Alvorens u de reis afsluit in fotogeniek Paraty, verblijft u in het heuvellandschap in Minas Gerais op een verbouwde boerderij uit de..

Nu vanaf € 7.825 p.p

ET-logo

Roadtrip langs de Braziliaanse stranden

Verken de Atlantische kust van Brazilië op eigen tempo per huurauto. Rijd langs de mooie blauwe lagunes, witte stranden en kleurrijke koraalriffen aan de oostkust om vervolgens af te sluiten in het bruisende Rio de Janeiro...

Nu vanaf € 5.895 p.p

ET-logo

Rondreis Noord-Brazilië

Ontdek het onbekende noorden van Brazilië in deze 22-daagse rondreis. Spectaculaire landschappen, avontuurlijke activiteiten en eindeloze stranden vormen de ingrediënten van deze ideale reis voor koppels of het hele gezin. U ontdekt de bruisende steden Rio de Janeiro en Salvador en de canyons, grotten en watervallen van Chapa Diamantina. In Lencois Maranhenses verkent u de hage..

Nu vanaf € 13.475 p.p