ACCOMMODATIES IN Brazilië

Fasano Trancoso

Fasano Trancoso is gebouwd op een enorm landgoed vol beschermde natuur met uitzicht over de glinsterende Atlantische Oceaan. Deze accommodatie is geïnspireerd op de natuurlijke schoonheid van de omgeving en gaat er bijna helemaal in op. Hier komt u helemaal tot rust met het geluid van de rustige golven en wuivende palmbomen op de achtergrond. Het landgoed bestaat uit verschillende accommodaties, van kamers in het hotel tot ruime privévilla's, hierdoor is er voor ieder gezelschap een perfecte optie. Alle vertrekken zijn modern ingericht met stijlvolle verwijzingen naar de tropische kust en de Braziliaanse cultuur. Neem een verfrissende duik in het zwembad of trakteer uzelf op een massage in de spa. 's Avonds geniet u van een uitgebreid diner in het restaurant om vervolgens de dag af te sluiten met een romantische strandwandeling.  

ET-logo

Highlights van Brazilië

Ontdek de hoogtepunten van Brazilië en combineer zowel de bruisende stad Rio en het koloniale Salvador, maar geniet ook van de schitterende natuur in Iguazu, Pantanal en de Amazone. Sluit af aan het strand in Morro de Sao Paulo...

Nu vanaf € 11.245 p.p

Brazilie - gekleurde huizen
ET-logo

Koloniaal Brazilië

Deze 16-daagse reis brengt u terug in het Koloniale Brazilië. Naast het bruisende Rio de Janeiro en Salvador de Bahia duikt u ook terug in de Gouden Eeuw van Brazilië met een bezoek aan Ouro Preto, het middelpunt van de goudkoorts in de 18e eeuw. Alvorens u de reis afsluit in fotogeniek Paraty, verblijft u in het heuvellandschap in Minas Gerais op een verbouwde boerderij uit de..

Nu vanaf € 7.825 p.p

ET-logo

Roadtrip langs de Braziliaanse stranden

Verken de Atlantische kust van Brazilië op eigen tempo per huurauto. Rijd langs de mooie blauwe lagunes, witte stranden en kleurrijke koraalriffen aan de oostkust om vervolgens af te sluiten in het bruisende Rio de Janeiro...

Nu vanaf € 5.895 p.p

ET-logo

Rondreis Noord-Brazilië

Ontdek het onbekende noorden van Brazilië in deze 22-daagse rondreis. Spectaculaire landschappen, avontuurlijke activiteiten en eindeloze stranden vormen de ingrediënten van deze ideale reis voor koppels of het hele gezin. U ontdekt de bruisende steden Rio de Janeiro en Salvador en de canyons, grotten en watervallen van Chapa Diamantina. In Lencois Maranhenses verkent u de hage..

Nu vanaf € 13.475 p.p