Eilanden

Iedere bestemming is uniek. Dat geldt ook voor de eilanden binnen de Fiji archipel. Wij lichten graag een paar plekken voor u uit. Zo kunt u zich laten inspireren en ontdekken welke plekken aansluiten bij uw reiswensen.
  • In een wereld waar zelfs de kleine afgelegen eilandjes populaire vakantiebestemmingen zijn‚ is het het moeilijk om nog een bijna onbebouwd en niet toeristisch eiland te vinden. Vanua Levu‚ het best bewaarde geheim van Fiji‚ biedt u een prachtig eiland dat vrijwel niet door toeristen bezocht wordt.
  • Viti Levu is het grootste en tevens hoofdeiland van Fiji en heeft Suva als hoofdstad. Hier woont het grootste deel van de bevolking. Het eiland biedt een bijzondere culturele mix van gewoontes van de traditionele bevolking van Fiji en tradities uit de Hindoe-beschaving.
  • De Mamanuca en de Yasawa Islands zijn ongetwijfeld de mooiste eilanden van de Fiji-archipel. Deze eilandengroep is samengesteld door verschillende kleine koraal- en vulkanische eilanden van Mamanuca samen te voegen met de eilanden van de Yasawa. Hierdoor heeft dit gebied hun traditionele leefwijze kunnen behouden.