Shangri-La's Villingili Resort and Spa

In het uiterste zuiden van de Malediven, niet ver van de nieuwe internationale luchthaven Gan, ligt de Addu Atoll. Op het eiland Villingili ligt het nieuwe Shangri-La Resort & Spa. U bereikt het hotel na een lijndienstvlucht van ongeveer 75 minuten vanaf Malé naar Gan. Daarna maakt u een korte transfer per speedboot. Het Shangri-La Resort & Spa is een exclusief vijfsterren plus hotel in boetiekstijl. U heeft de keuze uit verschillende types villa's die aan het strand liggen, of op palen boven het water zijn gebouwd. In tegenstelling tot veel andere eilanden in de Malediven ligt dit hotel op een wat groter eiland met een zandstrand van twee kilometer. Villingili is door middel van wegen en bruggen verbonden met enkele andere eilanden zodat u per fiets enkele dorpjes kunt bezoeken en op die manier meer over de leefwijze van de lokale bevolking te weten komt. De Addu Atoll is ongeveer 18 bij 15 kilometer groot en beschikt over het grootste koraalrif van de Malediven. U kunt voor uw verblijf in Shangri-La Resort & Spa een keuze maken uit zeven verschillende villa types. De villa's beschikken standaard ondermeer over gratis breedband internet, flatscreen televisie, twee Ipods met docking station, Nespresso machine en ander comfortverhogende zaken. De villa's aan het strand beschikken daarnaast over een eigen zwembad.

Reizen Activiteiten
 • Beleef een exclusieve vakantie op de Malediven! In uw luxe resort zal het u aan niets ontbreken. Bewonder het prachtige koraalrif, geniet van het twee kilometer lange zandstrand en laat al uw zorgen weg masseren in de spa. Deze reis is op en top genieten.
  Nu vanaf € 3.945 p.p.
 • Zij kunnen zich vergapen aan de bijzondere koralen, kleurrijke vissen en adembenemende rotsformaties. Veel eilanden beschikken over een 'huisrif', hier kunt u vaak gewoon vanaf het strand gaan duiken of snorkelen. Op andere eilanden is een boottocht naar...
 • Het is een bijzondere ervaring om vanaf zee op te stijgen en vervolgens laag vliegend vanuit de lucht de eilanden onder u te zien.
 • De kans is groot dat de dolfijnen om de boot heen zullen tuimelen en spelen op de golven. Een prachtig gezicht!
 • Maak uw vakantie compleet door het reserveren van een heerlijke behandeling in het beautycentrum van uw resort. U heeft hier de keuze uit diverse behandelingen, zoals massages of gezichtsverzorging.
 • onze specialisten
  Katrijn Berends, Noordpool, Afrika en Indische Oceaan specialist. U bereikt Katrijn op nr. 073 - 548 20 60.
  Katrijn Berends
  Expertise: Spitsbergen, Groenland, de Seychellen, Zuid-Afrika, Namibië, Botswana en de Malediven.
 • onze specialisten
  Eszti Hochstenbach, Azië specialist. U bereikt Eszti op nr. 073 - 548 20 60.
  Eszti Hochstenbach
  Expertise: Cambodja, Laos, Sri Lanka, Indonesië, Malediven, China en Costa Rica