Ongerepte paradijsjes van Frans Polynesië

Hoogtepunten van deze reis

  • Diepblauwe oceaan
  • Unieke natuur
  • Luxe accommodaties
  • 4WD-safaritour op Moorea
  • Ontspannen in het paradijs
  • Mooie huwelijksreis

Tijdens deze 14-daagse reis verblijft u op Tahiti, Moorea en Bora Bora. Op elk eiland heeft u een aantal dagen de tijd om het uitgebreid te verkennen en nieuwe indrukken op te doen. Luxe resorts en van tevoren geregelde activiteiten maken deze reis afwisselend en toch heel ontspannen.


Bewaar in moodboard

Dag 1: Amsterdam-Tahiti

U vliegt vandaag van Amsterdam via Los Angeles naar de paradijselijke eilanden van Frans-Polynesië.

Dag 2: Tahiti

U zet de eerste stappen in het paradijs op de internationale luchthaven van Tahiti: het hoofdeiland van Frans-Polynesië. Bij aankomst wordt u hartelijk ontvangen met een bloemenkrans en vervolgens naar uw accommodatie gebracht waar u twee nachten verblijft.

Dag 3: Tahiti

Vandaag heeft u de tijd om dit prachtige vulkanische eiland te ontdekken of te genieten van alle faciliteiten die uw accommodatie te bieden heeft. De bruisende en multiculturele Papeete beschikt over drukke boulevards, een gemeentelijke markt waar u lokale producten kunt vinden, musea en de prachtigste stranden. De natuur op Tahiti is indrukwekkend, de stad is gelegen aan de rand van een mozaïek aan groene bergen en wanneer u meer landinwaarts trekt vindt u verborgen valleien met watervallen, natuurlijke zwembaden en rivieren. 

Dag 4: Tahiti-Moorea

Na uw ontbijt wordt u opgehaald om verder de archipel in te trekken. In 10 minuten vliegt u naar het magische eiland Moorea. Ook hier wacht een warm onthaal en kunt u uitkijken naar een aantal hemelse dagen.

Dag 5-7: Moorea

Het InterContinental Moorea Resort & Spa is een vijfsterrenaccommodatie waar het u aan niets zal ontbreken. Ontspannen en genieten in luxe staat hier centraal. Om het eiland te verkennen kunt u een 4WD-safaritour over Moorea maken. Onderweg ziet u spectaculaire panorama uitzichten en krijgt u een indruk van de historie en archeologie van het bijzondere eiland. De andere dagen zijn geheel naar wens in te vullen. U kunt diverse interessante excursies maken‚ zoals een eilandtour inclusief een bezoek aan het bekende Tiki Village‚ een Tahitiaans feest bijwonen‚ paardrijden, een lagunecruise maken met picknick‚ snorkelen of een zeiltocht door de lagune van Moorea maken.

Dag 8: Moorea-Bora Bora

Net als u dacht dat het niet meer beter kan worden, reist u verder naar betoverend Bora Bora. De komende nachten brengt u door in het Bora Bora Pearl Beach Resort, één van de meest luxe resorts op het eiland.

Dag 9-10: Bora Bora

Het resort ligt op het kleine eilandje Tevairoa‚ omgeven door een uitnodigende lagune en een beschermd koraalrif. U kunt hier fantastisch snorkelen. In de lagune van Bora Bora wacht u een boeiende excursie met roggen en haaien. De rest van de tijd kunt u besteden aan elkaar. Vergeet even alles om u heen en geniet van de zeldzaam mooie momenten. Als wilt, kunt u nog andere activiteiten ondernemen zoals een eilandtour, een 4WD safari-avontuur, een sunset cruise of een zeiltocht rondom Bora Bora. Wellicht wilt u nog wat langer blijven…

Dag 11: Bora Bora-Tahiti

Het is tijd om langzaam wakker te worden uit een mooie droom. Na het ontbijt keert u terug naar Tahiti voor de laatste nacht in Frans Polynesië.

Dag 12-14: Tahiti-Amsterdam

Het vliegtuig naar Nederland wacht, al is de kans groot dat u nog niet meewilt. De eerste gevoelens van heimwee kunnen u overvallen zodra u een laatste blik door het vliegtuigraampje werpt. De herinneringen zijn gelukkig voor altijd.


Data & prijzen

Deze reis is geheel op maat aan te passen. Wij helpen u graag met het samenstellen van uw reis op de door u gewenste vertrekdatum.

Opties & inbegrepen

Bij deze reis zijn uw retourvlucht en overnachtingen met ontbijt inbegrepen. Aanvullingen zijn altijd mogelijk. We adviseren u graag hierover.

Wist u dat

Het eiland Bora Bora eigenlijk een uitgedoofde vulkaan is?

ONZE SPECIALISTEN

Sabrina Iriks Reisspecialist

Sabrina Iriks

Latijns-Amerika en Poolgebieden specialist.


Telefoonnummer: 073 - 548 20 60
E-mail: s.iriks@experiencetravel.nl

Desire Schaper Reisspecialist

Desiré Schapers

Noord-Amerika, Caribbean, Azië en Europa specialist.


Telefoonnummer: 073 - 548 20 62
E-mail: d.schapers@experiencetravel.nl

Kirsten Vluggen Reisspecialist

Kirsten Vluggen

Azië, Amerika en Europa specialist.


Telefoonnummer: 073 - 548 20 62
E-mail: k.vluggen@experiencetravel.nl

Katrijn Berends Reisspecialist

Katrijn Berends

Noordpool, Afrika en Indische Oceaan specialist.


Telefoonnummer: 073 - 548 20 60
E-mail: k.berends@experiencetravel.nl

Corine den Hartog Reisspecialist

Corine den Hartog

Latijns-Amerika, Canada, Amerika en Nieuw-Zeeland specialist.


Telefoonnummer: 073 - 548 20 60
E-mail: c.denhartog@experiencetravel.nl

Dionne van Vugt Reisspecialist

Dionne van Vugt

Caribbean, Azië, Afrika, Australië, Nieuw-Zeeland en Pacific specialist.


Telefoonnummer: 073 - 548 20 60
E-mail: d.vanvugt@experiencetravel.nl

Reisspecialist Juliet

Juliet van Huuksloot

Latijns-Amerika & Midden-Amerika Specialist.


Telefoonnummer: 073 - 548 20 60
E-mail: j.vanhuuksloot@experiencetravel.nl

Reisspecialist Natasja

Natasja van Eldik

Caribbean & Afrika specialist.


Telefoonnummer: 073 - 548 20 60
E-mail: n.vaneldik@experiencetravel.nl

Reisspecialist Manon

Manon Schuurmans

Caribbean, Noord-Amerika, Afrika, Lapland en Dubai Specialist.


Telefoonnummer: 073 - 548 20 60
E-mail: m.schuurmans@experiencetravel.nl